S.a Ahali Bugün Nar Bahçesine İlaç Atacağım Dün Öğle Sonu Boşluktan İstifade Edip Holsan Atomizörün Kumanda Tutucusunu Yeniden Yaptım Önceki Çok İşlevsel Biryerde Ve Seviyede Değildi O Yüzden Tekrar Yapmayı Uygun Buldum Sizler İçinde Birkaç Foto Çektim... 
Buyrun;
İşe Başlıyoruz Şimdi 10x20 Boyutlarında Bir Sac Levha Lazım
Levhayı Kestim
Daha Sonra Eski Tutucuda Ki Vida Delikleri Olan Parçayı Ayırıyoruz O Bize Lazım Olacak...
Şimdi 5x20 cm Boyutlarında Bir Sac Parçası Daha Lazım Onuda Kesiyoruz...
5x10 Profil Bulamadığım İçin 5x20 Kestiğim Levhayı Kıvırıp U Demiri Gibi Birşey Yaptım Şimdi Onu Daha Önce Kestiğim 10x20 Sac Levhaya Puntolayacağım...
Puntoladım Ve Kaynak Yerlerini Sağlamladım Fakat Fikir Değiştirdim 10x20 Olan Parçayı 10x10 Yapmaya Karar Verdim Bu Yüzden Levhanın Yarısını Kestim Artık 10x10 Cm Oldu
Buda Kesilen Parça
Buda İş Ortağım ;D Yaşını Başını Aldı Ama Çanta Kaynaklara Taş Çıkartır *098*-
Sıra Boyama İşleminde...
Boyadım Ve Kurumaya Bıraktım
Boya Kuruyadursun Bende TD ' yi Atomizöre Hazır Hale Getireyim...
Artık Hazır
Şimdi Tutucuyu Yerine Montelemekte...
İlk İş Arka Demirdeki Plexiglass Camın Sökülmesi Çünkü Oradan Kumandanın Hortumları Geçecek...
Emniyet Kemeri Kayışının Makarasını Da Söktüm Kumandaya Dokunacaktı...
Şimdi Çamurluk Kılıflarını Delip Vidaları Gün Yüzüne Çıkarttım Ve Tutucuyu Monteledim..
Daha Önce Sağ Taraftaydı Ama Bu Şekilde Çamurluğa Yakın Takamıyordum Altta Hidrolik Kontrolleri Olunca Bu Taraf Daha İşlevsel Olacak Gibi..
Bunlarda Geçenlerden Kalmış Bahçe Sürümü Sonrasında Frenleri Ayarlatmıştım )))
Bu Bağcıkları Da Araba Gibi Yapmışlar Altına Girince Bütün Her Şeyi Hallediyor Usta ;D ;D
-SON-
Buyrun;
İşe Başlıyoruz Şimdi 10x20 Boyutlarında Bir Sac Levha Lazım

Levhayı Kestim

Daha Sonra Eski Tutucuda Ki Vida Delikleri Olan Parçayı Ayırıyoruz O Bize Lazım Olacak...

Şimdi 5x20 cm Boyutlarında Bir Sac Parçası Daha Lazım Onuda Kesiyoruz...

5x10 Profil Bulamadığım İçin 5x20 Kestiğim Levhayı Kıvırıp U Demiri Gibi Birşey Yaptım Şimdi Onu Daha Önce Kestiğim 10x20 Sac Levhaya Puntolayacağım...

Puntoladım Ve Kaynak Yerlerini Sağlamladım Fakat Fikir Değiştirdim 10x20 Olan Parçayı 10x10 Yapmaya Karar Verdim Bu Yüzden Levhanın Yarısını Kestim Artık 10x10 Cm Oldu

Buda Kesilen Parça

Buda İş Ortağım ;D Yaşını Başını Aldı Ama Çanta Kaynaklara Taş Çıkartır *098*-

Sıra Boyama İşleminde...
Boyadım Ve Kurumaya Bıraktım

Boya Kuruyadursun Bende TD ' yi Atomizöre Hazır Hale Getireyim...
Artık Hazır

Şimdi Tutucuyu Yerine Montelemekte...
İlk İş Arka Demirdeki Plexiglass Camın Sökülmesi Çünkü Oradan Kumandanın Hortumları Geçecek...

Emniyet Kemeri Kayışının Makarasını Da Söktüm Kumandaya Dokunacaktı...
Şimdi Çamurluk Kılıflarını Delip Vidaları Gün Yüzüne Çıkarttım Ve Tutucuyu Monteledim..

Daha Önce Sağ Taraftaydı Ama Bu Şekilde Çamurluğa Yakın Takamıyordum Altta Hidrolik Kontrolleri Olunca Bu Taraf Daha İşlevsel Olacak Gibi..

Bunlarda Geçenlerden Kalmış Bahçe Sürümü Sonrasında Frenleri Ayarlatmıştım )))

Bu Bağcıkları Da Araba Gibi Yapmışlar Altına Girince Bütün Her Şeyi Hallediyor Usta ;D ;D

-SON-