holstain inek mera da yayılır mı?

Arkadaşlar kolay gelsin;
Çevremde holstain ineğin mera da yayılmayacağı söyleniyor. Holstain inek mera da beslenir mi?

Merada yayılır sikinti olmaz
Kaliteli mera olursa daha iyi
Mera cok iyi degilse hic bulaşma derim
Mera uzaksa iyi olmaz
Bence hostein bakacak kişinin kendisinde yonca ve misir yetistirecek imkan olmalı
Yonca misir yoksa karlılık zor hosteinde
Mera güzel hocam, hem açık alan, hem ağaçlık 9 ay kullanılabilir. yanlız sıcaklık beni düşündürüyor.

Çayır tetanisi riski var erken ilkbaharda
Merada baklagil ve buğdaygil otları olmalı
Bilindiği üzere şarbon kendisi mera hastalığı olarakta bilinir şu an popüler meraya çıkarma riskli olabilir
İllaki çıkaracaksanı aylik parazit ilaçlarını yapmalısınız

Çayır tetanisi riski var erken ilkbaharda
Merada baklagil ve buğdaygil otları olmalı
Bilindiği üzere şarbon kendisi mera hastalığı olarakta bilinir şu an popüler meraya çıkarma riskli olabilir
İllaki çıkaracaksanı aylik parazit ilaçlarını yapmalısınız
Hocam şu anda hayvanım yok. Lakin hazırlık yapıyoruz. Elimde fiğ var. Arpa ekeceğim bu sene de. Mera ya dayalı süt düşünüyorum.

Mera güzel hocam, hem açık alan, hem ağaçlık 9 ay kullanılabilir. yanlız sıcaklık beni düşündürüyor.

Hayvan devamlı dışarıda ise beslenme eksiği yoksa sıkıntı olmaz.Hayvanın üşümesi kapalı ahırın cam ve kapısı açılıp cereyan, hava akımı yapmasıdır.Yarı açık beside -17 derece gördüğümüz zaman oldu, bir şey olmadı, karnı tok, altı üstü kuru olsun yeter.