Fiyat: 51 500 5 seneli ekipman kredisi ile alındı
5 sene sonunda 57 küsür ödenecek 1200 tl de dosya masrafı çıktı normal römork olarakda yük taşımak için kullanılabiliyor önde damperi mevcut
Ekli dosyayı görüntüle 41721
Hayırlı olsun, gübreden faydalanma konusunda faydalı bir ekipman hayvancılık yapanlara olmazsaolmaz.
Hayırlı olsun, gübreden faydalanma konusunda faydalı bir ekipman hayvancılık yapanlara olmazsaolmaz.
Yazıyı şimdi gördüm pardon, önde damper ne için diyecektim açıklamayı gördüm tekrar hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 41719Ekli dosyayı görüntüle 41720
5 sene sonunda 57 küsür ödenecek 1200 tl de dosya masrafı çıktı normal römork olarakda yük taşımak için kullanılabiliyor önde damperi mevcut
Yazıyı şimdi gördüm pardon, önde damper ne için diyecektim açıklamayı gördüm tekrar hayırlı olsun
Hayırlı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 41719Ekli dosyayı görüntüle 41720
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlısı olsun , güle güle kullanın.
Kaç m3 römork?
Boş ağırlığı kaç kg?
Hayırlı olsun güzel bi seçim olmuş 10 m3 gibi görünüyor
Hayırlısı olsun.
Avrupada bütün çiftçilerin hayvansal gübre uyguladığını izliyoruz.
Ulkemizde yeni yeni başlıyor.bu tip gübre dağıtma römorklarin da en iyi ve en sağlam marka hangisi acaba ülkemizde ve en yaygin olan marka bu konuda fikir ve tavsiyeleriniz nelerdir.
Hayırlı olsun. Bizdede oruç var memnunuz. Yan çiftlikte fimaks kullanıyolar onlarda memnun [emoji16]