ilaç makinası seçimi

* Arkadaşlar 400 Lt ilaç moturu alaçağım ekin kollu çift tabanca 25m hortumu olacak hangi marka önerirsiniz ve ortalama fiyatları nedir yardımcı olabilirmisiniz.

Ynt: ilaç makinası seçimi

taral 600 lt al biraz pahalıdır 25 m 400 lt az gelebilir gerçi biz konya yapımlarını kulanıyoruz öntar ünal vs 1500-2300 rası burda en son bakmadım ama o civardır herhalde

fiyatlar genel olarak 1500 tl den başlar
ilave hortum holder tabancası ve kanat genişliği fiyatı arttırır
marka tavsiyesi olarak parlayan. taral veya holsan olablir ama 600 litre almanızı tavsiye ederim

Dostum bizde yeni aldık devlet destekli 800 litre parlayan marka italyan pompa 1600 verdik yarısıda devlet veriyo 25 memesi var çift kanatlı fotolarını yolllarım

konya önallar marka öneriyorum internettende araştırabilirsiniz hem kaliteli hemde türkiyede en çok kullanılanlardan birisi

Brader ben bu sene baharda araştırdım 800 litrelik 16 matre kollu tijet meme markalı olanların fiyatı 4500 ler civarındaydı hatta 6000 olanıda vardı yalnız bunların pompaları (ital) bende 3000 e yerli öntar aldım 105 poma tijet meme yeni tip regilatör hidrolik kol yükseklik ayarlı ve memnunum.