ilaç makinası su cekmiyo

selam arkadaşlar. taral piton gold turbo atomizer makinası gecen yıl aldım. şu ana kadar sorunsuz bir şekilde göletten su cekebili yordum dun 1 depo cektim 2. depoda suyu bir turlu cekmedi. kelepcelere baktım , hortuma baktım ,filitreleri konturol ettim bi sıkıntı yok. makinada illaç atmasındada bi problem yok , tek sıkıntı suyu kuyudan cekmiyor olması , bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşsın lütfen.

Ynt: ilaç makinası su cekmiyo

1oo lt su koydum yinede olmadı. hortumda delikde yok. makinanın motorunda kırmızı hava tankı var onunla bi ilğisi olabilirmi bi ona bakmadım.

Ynt: ilaç makinası su cekmiyo

arkadaşlar sorunu buldum ve tamir ettim. bu makina üsten enjeksiyon ile su alıyor , hortdumun orada enjeksiyon memesi var 4 cm. uzunluğunda o yerinde çıkmış deponun içine düşmüştü onu taktım ve havasını aldım olay cözüldü. bayağı uğraştım yanlız :)