lütfen yardım edin
Ç çaylaklar 20.04.2009 #2 Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina kardeş ben sildim oyunu ama hatırladığım kadarıynan(ya ç yada . )tuşu ile kanatları aç sonra space (boşluk) tuşuna bas
Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina kardeş ben sildim oyunu ama hatırladığım kadarıynan(ya ç yada . )tuşu ile kanatları aç sonra space (boşluk) tuşuna bas
D djak 22.04.2009 #3 Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina şu tuşlarla ç,ö,m,n
H hks666 09.09.2009 #4 Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina [size=10pt]slm arkadaşlar ben biçerdöverle tarlayı biçtim ama biçer böverdeki hasatı nasıl depoya filan koyucam acele yardım[/size] +++++++++++++++++++++++++++++++++++++rep
Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina [size=10pt]slm arkadaşlar ben biçerdöverle tarlayı biçtim ama biçer böverdeki hasatı nasıl depoya filan koyucam acele yardım[/size] +++++++++++++++++++++++++++++++++++++rep
M Mustafa 10 08.08.2011 #6 Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina Depoya koymayacaksın altına boş bir römork yerleştireceksin içine hasatı boşaltacaksın sonra götürüp depoya boşaltacaksın
Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina Depoya koymayacaksın altına boş bir römork yerleştireceksin içine hasatı boşaltacaksın sonra götürüp depoya boşaltacaksın
A asd_ 06.09.2011 #7 Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina yav arkadaşlar ben 8. göreve geldim ama yapmayı bilmiom bilen varsa yardım edebilirmi acaba ??*-s ??*-s
Ynt: ilaçlama aletini çalıştıramıorum 3üncü iş nasıl çalışıor makina yav arkadaşlar ben 8. göreve geldim ama yapmayı bilmiom bilen varsa yardım edebilirmi acaba ??*-s ??*-s