ilaçlama makinası

ilaçlama makinası

Forumdaki arkadaşlar , konya fuarına katılıpta tarım makınalarından ilaçlama makinalarını inceleyen varmı acaba . fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazarsa çok memnun olurum . fiyatlar çok oynak galiba . dün parlayan askılı tıp 800 litre A KLAS fiyat sordum 10,500 tl artı ( kdv dedi bayi . nakliye , meme fiyatı ) desteklemeye yazılırsın . ağustosta tahmini gelir o zaman da 6000 , 6500 tl gibi bir rakam ödersin dedi . istanbul çatalca bayi .elimde halen kullandığım taral 400 var . hala sorunsuz çalışıyor. konu hakkında fiyat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum . herkeze iyi günler . özeldende mail atabilirsiniz . tekirdağ çerkezköyde tarım yapıyoruz , bilgi .

Ynt: ilaçlama makinası

Sizin köyün arazisinde pek ağaç yok, alacağım makine otomatik açılır olursa rahat edersin Erol abi, ben parlayan 1000lt otamatikaçılır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.