İlgi Tarım Ürünleri Wideo...

Ynt: Yeni İlgi Tarım Tanıtım Wideo

Görsellik ön planda olmalı fon olarak daha etkileyici bir müzik kullanılmalı. Be size bunları biz mi öğretelim yaaaa :D

Ynt: İlgi Tarım Ürünleri Wideo...

güzel aletleri var ilginin , avrupai havası var , lakin fiyatlarda bazı ürünlerde avrupai oldu :)

şu fabrikadan çıkıpta kalitesiz olan bir ekipman göremedim şimdiye kadar kötü diyenide görmedim
anlaşılan 'fabrika bayağı İLGİli üretiyor' bunları yoksa niye olsun böyle İLGİli ahali :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=71024.msg816457#msg816457 date=1388011505' Alıntı:
bu konu beni çok İLGİlendiriyor..:)

bu demirler özel İLGİli olarak üretiliyomuş yusuf abi ne diyon bu işe?? ne kadar İLGİlenmek lazımdır bunlara?? :D

çok eskiden tek sıralı patlatmasını (çizel karışımı bişey) kullanıyoruz gerçekten çok kaliteli işçilikleri var

şu fabrikadan çıkıpta kalitesiz olan bir ekipman göremedim şimdiye kadar kötü diyenide görmedim
anlaşılan 'fabrika bayağı İLGİli üretiyor' bunları yoksa niye olsun böyle İLGİli ahali :)

kimse dememiş bari ben diyivereyim KÖTÜ . neresi dersen parasal yönü