ilginizi ceker...DEĞİŞİK Bİ PATLATMA

Ynt: ilginizi ceker...DEĞİŞİK Bİ PATLATMA

Yaptığı tarla işçiliği ile ilgili foto yada video olsa daha kolay anlayacağız. Tam olarak kestiremedik nasıl iş yaptığını.

Emin Ünal link=topic=58889.msg634488#msg634488 date=1348774643' Alıntı:
Bence bu daha çok zorsundurur.
banada öyle geldi. çünkü bıçaklar yana bakıyor toprağa daha farklı etki yapar diye düşünüyorum. buda makinayı biraz daha yavaşlatır.

ali_durmuş link=topic=58889.msg634490#msg634490 date=1348774864' Alıntı:
banada öyle geldi. çünkü bıçaklar yana bakıyor toprağa daha farklı etki yapar diye düşünüyorum. buda makinayı biraz daha yavaşlatır.
Pulluğu anımsatmışlar :)

Fransız Tipi Dippatlatan Beyler Bu... Google ' da Kontur Tarım Ve Hayvancılık Fendt 924 Vario Konya Diye Aratırsanız Videosu Gelicektir ;) Baba Motor Ister Önüne :D

ben begenmedim yan yana gittiginde ortası set kalır. bacakları egri bügrü bişey zuha-*-s

arkadaşlar kullananlar varsa yeni massey fergusonlar yani 5400 serileri hakkında bilgi verebilecek bi arkadaş var mı özellikle de 5430 ve 5435 hakkında bi yardımcı olursanız sevinirim :S

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt