ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

mıllet sıtesınde ılk sürdügünüz araba yazmıs bende bu sıteye yaklışacak trktor dıye değiştırıyorum kım ne kullnmıs bakalım zamnnındave kaç yaşında :S

Ynt: ilk sürmüş olduğunuz trktör

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=4460.msg46288#msg46288 date=1212961562' Alıntı:
Fendt 936 Vario :) ........................demeyi çok isterdim maalesef Fiat 480... şety*-*
yazının gerısını okumasaydım keske :):)):):):):):

benimde fiat 780 ama ağır abi iznile bende kaç yaşında traktör sürmeye başladıklarını sorabilirmiyim

f1ugur_net link=topic=4460.msg46349#msg46349 date=1212995826' Alıntı:
benimde 780 ama ağır abi iznile bende kaç yaşında traktör sürmeye başladıklarını sorabilirmiyim
bır duzenleme daha yaparız senın o gusel hatrın içn konuda

Ynt: ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

ağır abi link=topic=4460.msg46350#msg46350 date=1212995877' Alıntı:
bır duzenleme daha yaparız senın o gusel hatrın içn konuda
çok sağol.evet arkadaşlar ağı abinin izniyle ilk kaç yaşında traktör sürdüğünüzü yazarsanız sevinirim
arkadaşlar lütfen tam olarak yani tek başınıza serbestçe sürmeye başladığınız yaşınızı yazınız

Ben ilk olarak 265 sürdüm 8-9 yaşlarında filan tarlaya remork götürmüştüm.... :D Ama tarla evin karşısındaydı..... ;D ;D ;D

massey 185 o zaman daha işte 7 8 yaşlarındaydım tarladaki soganları toplarken veriyolardı

[glow=red,2,300]Ben ilk 70-56 sürdüm..7 yaşında nohut tarlasında dolandırıyordum...İşçilerde römorke nohut atıyorlardı...[/glow]

bizim arazi amcamla ortak olduğu için ben biraz geç başladım traktör kullanmaya aşşa yukarı 2-3 senedir tarla sürmeye gidiyorum
ilk sürdüğüm traktör MF 285 5-6 yaşındayken kavun toplarken direksiyon hakimiyetini sağlıyordum :D

ilk kullandığım traktör bmc morris leyland 79 model sarı paptyaydı :) ilk kullanmaya başladığımda 8 yaşında babam sadece geri geri manevra yapmama izin veriyodu yaklaşık 2 sene geri geri kullandım romorkla 10 yaşında ileri kullanmak çok zor gelmişti :) o emektar leyland hala duruyor arada fantazi yapıp onunla gidiorum bahçeye