Herkese hayırlı işler bu yıl üreyi 3 e böleceğim ilk partı bugün attım dönüme 8 kg. Allah bol yağış verir inşallah [emoji112]
Bereketli olsun bizde yağmur başladı akşam gelir o tarafaHerkese hayırlı işler bu yıl üreyi 3 e böleceğim ilk partı bugün attım dönüme 8 kg. Allah bol yağış verir inşallah [emoji112]Ekli dosyayı görüntüle 54962Ekli dosyayı görüntüle 54963Ekli dosyayı görüntüle 54964Ekli dosyayı görüntüle 54965Ekli dosyayı görüntüle 54966
Bereketli olsun bizde yağmur başladı akşam gelir o tarafa
Biz cesaret edemiyoruz gecen yil kim gubreyi az atti daha iyi mal aldi ocak 20 yi bekliyecez. Bugdaylariniz guzel harmani bol olur insallahHerkese hayırlı işler bu yıl üreyi 3 e böleceğim ilk partı bugün attım dönüme 8 kg. Allah bol yağış verir inşallah [emoji112]Ekli dosyayı görüntüle 54962Ekli dosyayı görüntüle 54963Ekli dosyayı görüntüle 54964Ekli dosyayı görüntüle 54965Ekli dosyayı görüntüle 54966
Saat 11 den beri yağıyor kara cilen tutturdu İnşallah o tarafa da gelecek hayırlısıyla kardeşimBekliyoruz gönder gelsin abi![]()
kolay gelsin abiHerkese hayırlı işler bu yıl üreyi 3 e böleceğim ilk partı bugün attım dönüme 8 kg. Allah bol yağış verir inşallah [emoji112]Ekli dosyayı görüntüle 54962Ekli dosyayı görüntüle 54963Ekli dosyayı görüntüle 54964Ekli dosyayı görüntüle 54965Ekli dosyayı görüntüle 54966
Maşallah sırayı dizmiş hepsi bizimkiler daha yeni çıkıyo bende gübre atmak istiyom ama soguk bizim ora gübre çalışmaz [emoji36]Herkese hayırlı işler bu yıl üreyi 3 e böleceğim ilk partı bugün attım dönüme 8 kg. Allah bol yağış verir inşallah [emoji112]Ekli dosyayı görüntüle 54962Ekli dosyayı görüntüle 54963Ekli dosyayı görüntüle 54964Ekli dosyayı görüntüle 54965Ekli dosyayı görüntüle 54966
Sabırsızlıkla Kırklareli Pınarhisar bölgesinde bekliyoruz yağmuru Edirne tarafındaki abilerimiz yağış size ulaştı mı başladı miSaat 11 den beri yağıyor kara cilen tutturdu İnşallah o tarafa da gelecek hayırlısıyla kardeşim
Biz cesaret edemiyoruz gecen yil kim gubreyi az atti daha iyi mal aldi ocak 20 yi bekliyecez. Bugdaylariniz guzel harmani bol olur insallah
Ben Bulgaristan dayım kardeşim bizde yağıyor akşam saatlerinde Edirne de olur sanırım İnşallah sizin bolgeye de en kısa zamanda gelirSabırsızlıkla Kırklareli Pınarhisar bölgesinde bekliyoruz yağmuru Edirne tarafındaki abilerimiz yağış size ulaştı mı başladı mi
Maşallah sırayı dizmiş hepsi bizimkiler daha yeni çıkıyo bende gübre atmak istiyom ama soguk bizim ora gübre çalışmaz [emoji36]
Edirne suloglu bulutlu galiba yagmur beklentinin altinda kalacakSabırsızlıkla Kırklareli Pınarhisar bölgesinde bekliyoruz yağmuru Edirne tarafındaki abilerimiz yağış size ulaştı mı başladı mi
Biz çok büyük bi yağmur istemiyoruz hep es geçiyor bugdaylarimiz bitmedi buğdayı bitirecek kadar 4 parmak yağmur yağdı mi şapkayı havaya atarız yoğun yağış Perşembe gosteriyor İnşallah o kaymazEdirne suloglu bulutlu galiba yagmur beklentinin altinda kalacak
Kolay gelsin erdem yağmur yağarsa süper olur toplar buğdaylar biraz dahaHerkese hayırlı işler bu yıl üreyi 3 e böleceğim ilk partı bugün attım dönüme 8 kg. Allah bol yağış verir inşallah [emoji112]Ekli dosyayı görüntüle 54962Ekli dosyayı görüntüle 54963Ekli dosyayı görüntüle 54964Ekli dosyayı görüntüle 54965Ekli dosyayı görüntüle 54966
Ben Bulgaristan dayım kardeşim bizde yağıyor akşam saatlerinde Edirne de olur sanırım İnşallah sizin bolgeye de en kısa zamanda gelir