İnşaatta römork ile taşıma için tek çeker mi? İki çeker mi? t480s

Herkese merhabalar,
Arkadaşlar inşaatta römork ile çimento, tahta, kum vs. taşımak için kullanılacak bir traktöre ihtiyacımız var fakat ben traktörden pek anlamıyorum, 2-3 haftadır araştırıyorum ama özellikle tek çeker ve çift çeker arasındaki yakıt tüketimi farkını bulamadım. Traktörü genel olarak taş veya asfalt zeminde kullanacağız.

Son olarak T480s ile ilgili düşünceleriniz nedir tek çeker model için?

Teşekkürler.

İnşaat bu, yazi var, kışı var, camuru var ,yumuşak zemini var, çift ceker iyidir, kücük modellerde pek manevra sorunuda olmaz heralde , mümkunse cift ceker alın.ayrıca diğer vasıtaların gitmeyecegi eğimli dik yerlerede cıkabilir.

Herkese merhabalar,
Arkadaşlar inşaatta römork ile çimento, tahta, kum vs. taşımak için kullanılacak bir traktöre ihtiyacımız var fakat ben traktörden pek anlamıyorum, 2-3 haftadır araştırıyorum ama özellikle tek çeker ve çift çeker arasındaki yakıt tüketimi farkını bulamadım. Traktörü genel olarak taş veya asfalt zeminde kullanacağız.

Son olarak T480s ile ilgili düşünceleriniz nedir tek çeker model için?

Teşekkürler.
Tekçeker traktör daha az yakar daha hafif oldugu için. Yumuşak zeminde kullanılmayacaksa ve taşıyacagı yük 3-4 tondan fazla degilse tek çekerin yeterli olacagını düşünüyorum. Tabi bütçeniz elveriyorsa çiftçekerlere bakın almışken çiftçeker olsun, yakıt olarak tekçekerle arada ciddi bir fark olmaz. 480s'e gelince nh kullanıcıları rarafından pek tavsiye edilen bir model degil. New hollandın en tutulmayan modeli diyebilirim 480s için. Detaylı bilgileri kullanan arkadaşlar verecektir.

Kesinlikle 4 ceker,insaat bu nerede olacagi belli olmuyo rampasi var,camuru var,batmasi var, 8 ceker beton mikserinin bile cikamadigi yerler var uzun demir romorku taktiginiz olur, bu romorklar traktoru kasıyo,yakit konusu gereksiz 4 cekeri kullanmasaniz fark olmaz,aynidir.

Bundan önce universal 445M kullanıyorduk, bazen çalışan arkadaşlar zor yerlere girince zorluyorlardı. Yazanlara teşekkür ediyorum söyleyeceği olanların yazılarınıda bekliyorum

Tek çeker her yere girer Manevra kabiliyeti yüksektir. Tek çeker bir traktör ve tek dingil bir römork sizin için çok.kullanislimolacaktir