integral rubin GALİLEO CAP SİSTEM

Ynt: integral rubin GALİLEO CAP SİSTEM

her traktörün kendine has iyi ve kötü yönleri vardır diye düşünüyorum . daha fazla birbirimizi üzmeye ve kırmaya hiç gerek yok . ara sıra sitemizde tatlı sert tartışmalar da işin garnetürü olması dileylyle , tartışmanın sonlandırılmasının uygun olacağını düşünüyorum. hepimiz bu ailenin fertlerinden birisiyiz..saygılar..

oziiron link=topic=3173.msg32451#msg32451 date=1210053706' Alıntı:
hadi ordanya başka benzeticegin motor varmı mühendisbey new holland ada benziyor degilmi güldürme beni allah aşkına

oziiron atilla abinin demek istediği genelde fendt diğer traktörlerden bir adım önde bu yönden bi benzetme söz konusu yoksa fendten kopya çekmiş gibisinden bi konu değil
samede bu sistem ile fendt dahil diğer traktörlerden bir adım önde

GÜZEL PAYLAŞIM OZİİRON BAYAĞI GÜZEL TRAKTÖRMÜŞ BLDEN KIRMA... SON RESİM SAME DİAMOND MU BAYAGI DEV GİBİ SENİN İMZADA DİAMOND ONUN O EGZOZU NE ÖLE YA.

Güzel fotolar,gerçekten güzel bir sistem olmuş.Erkana interenet sitesiyle ilgili eleştirisinde katılıyorum,benim de hiç hoşuma gitmiyo.Bu sistemi biçerlerde görmüştüm ama traktörde ilk kez görüyorum.Sağol paylaşım için...

arkadaşlar bu fotoyu same yetkili bayiliğinde çalışan bi arkadaşa gösterdim ve çok detaylı bi şekilde anlattı öncelikle bu alet 195 hp ve o kabinin oynama durumuda hidrostatik kollarla oluyomuş ama kollar otomatikmiş ve 2 tekerler arasındaki yüksekliğe göre ayarlıyomuş ayrıca öndeki o boşlukta kabin oynadıkça öndeki kasaya vurmasın die yapılmış bir boşlukmuş yani belden kırmalı falan değil ben de bu bilgiyi paylaşmak istedim sizinle

süper motor olmus degişik bi kabin sistemi yakın zamanda diger traktörlerde kopyalamaya baslarşar paylasım için sağol

manyak motor varya..yanlışım varsa düzeltin ama samede çok mamyak motorlar yapıo..