mydonose2 link=topic=71263.msg849521#msg849521 date=1392801138' Alıntı:bu çadırlar için ben fiyat aldım 210 metre kare 250 keçi ahırına 37400 fiyat verdiler
288metre kare 50 baş besi çadırına 53000 tl istediler ama ekipmanlarda ayrıca size ait işçilerin yemek ve yatacak yerleride size ait ayrıca istediğinizde söküp başka yerede kurdurabiliyorsunuz
bende mail olarak var pdf içinde bilgiler mail adresi veren kişilere atarım maili projesiyle tüm hesaplamlarıyla ilgili bilgi bulunmakta firma paysa adlı firmadır bilginiz olsun arkadaşlar ayrıca resimdeki çadır daha ucuz bir çadır yapısı benim dediklerim daha kaliteli paysa ya girip netten resimlere bakabilirsiniz http://www.paysa.com.tr/urunler.php?k=49#urun-54
Valla bu fiyatlar çok. Ben geçen sene tamamen çelik konstürsiyon 12x40metre 480 m2 ahır yaptırdım. Tasarımını kendim çizdim. Saçak yüksekliği 4, çatı tükseklği 5.5 metre. Tam fonksiyonu. Ön duvarlar yukarı doğru açılıp sarkıtma, (yarı açık sistem) oluyor. O durumda ise kapalı alan 640 m2 ' ye çıkıyor. Yani hem açık, hem kapalı, hem de yarı açık. Tamamı sıfır ve kaliteli malzemeden yapıldı ve toplam maliyeti 53-55 bin civarı oldu.
Çadıra bu paraları vermektense aynı fiyata çelik konstürsiyon yaparım, hem hurda değeri olur, hem de ömürlük.
Ahırdan bir görüntü: