Arkadaşlar bölgenizde işçilik ücretleri nedir mesela parayla biri size goble çek dese kaça yapılır bu iş
ya benide götür,Ustam bizim burda şöförlük 150 tl+2 yada 3 bira+sigara ne içiyosan artık![]()
Ayıpsın abi buyur gel beklerim [emoji23]ya benide götür,
ya sende gitme murat,![]()
Abim 1 dönümemi 200 tl ödedin bu işte bi terslik var sanki [emoji848]Ben ayçiçeği yeri hazırlamaya Aysan çektirdim. 200 TL’den ödedim. Sizden kaç istiyor.
Abim 1 dönümemi 200 tl ödedin bu işte bi terslik var sanki [emoji848]
Hocam bizim kayısıların son günlerinde urfadan gelen aileler biran once kaçmaya çalışıyolar fındığa gidecez diye fındığın arazi şartları disinda kaysidan kolay derler hezaman ordada kayısı kolay diyen oluyomu acabaFındık toplama yevmiyesi 100 TL.
Sizde kayisi elle mi yoksa traktore halatla baglayip sallayarak mi?Hocam bizim kayısıların son günlerinde urfadan gelen aileler biran once kaçmaya çalışıyolar fındığa gidecez diye fındığın arazi şartları disinda kaysidan kolay derler hezaman ordada kayısı kolay diyen oluyomu acaba
Genelde elleSizde kayisi elle mi yoksa traktore halatla baglayip sallayarak mi?
Bizim bölgede dışarıya 1 dönüm gobleyi 25-30 TL arasına yapıyorlarArkadaşlar bölgenizde işçilik ücretleri nedir mesela parayla biri size goble çek dese kaça yapılır bu iş