İSMAİL YK FAN KULUP

4214.jpg

normal_ismailontt0.jpg

normal_ismail_yk%7E1.jpg

ARKADAŞLAR VARSA ARAMIZDA İSMAİL YK HAYRANLARINI BEKLİYORUM

Ynt: İSMAİL YK FAN KULUP

abi şarkılarının sonunda nasihat bölümü olmasa iyi olurdu:)
bu adamın konserine gittim çok havalı bi tip tek şarkıcı benmişim gibi söylüyodu ama danscı kızlar süperdi:):)

anti ismail yk adam şarkıları aynı ya bas gazada aynı bomba bomda gene kzı var gene çıkış artık anlayamadın aslında ismail yk iyi bi sanatçi

[glow=red,2,300]Sizlere **** Varki Adamı Kötülüyorsunuz... Sonsuza Kadar İsmail YK Hep YK Tam YK Hep Destek Tam Destek YK...[/glow]

dead24 link=topic=3064.msg183372#msg183372 date=1243860874' Alıntı:
[glow=red,2,300]Sizlere ***** Varki Adamı Kötülüyorsunuz... Sonsuza Kadar İsmail YK Hep YK Tam YK Hep Destek Tam Destek YK...[/glow]
dogru konus bu forumda lütfen

yurtseven kardeşler grup olarak çok başarılı eserlere imza ettiler...o zamanlar severek dinlerdim...hele ki bir elveda şarkısı vardı ki... o zamanlar ismail yk keman çalıyordu sonraları popüler olmuş:) şarkıları ilgimi çeken tarzda değil bayağı ve cıvık...(bana göre böyledir)