İşte bizim köyün kirizma motoru...

arkadaşlar bu bizim köyün kirizma motoru yılda bi kere kirizma işine kullanıyo sahibi bu motoru belarus 1997 model ama 2004e kadar gümrükte yatmış....

Ynt: İşte bizim köyün kirizma motoru...

Eski değil ama teknoloji yoksunu gibi duruyor.Birde kirizma,karizma oluyor galiba.

Kirizma ne oluyo abi?Çözemedim. :)

demir45 link=topic=46524.msg441721#msg441721 date=1315491394' Alıntı:
Eski değil ama teknoloji yoksunu gibi duruyor.Birde kirizma,karizma oluyor galiba.

Kirizma ne oluyo abi?Çözemedim. :)
o arkasındaki tekli pulluğun sürümüne kirizma deniyo bizim buralarda benim videolara bak 2 gün önce sürüm yaptık biz paylaştım....

Belarus :D bunların parçaları bile yok denecek kadar az. bizim bi ahbap da var. güzel çekişi var ama hep uydurma parça kullanıyo :)

Kaç hp abi bu? Senin Fordu gördüm iyi asılıyor ama çok zorluyor tekli.Birde bu tek çeker bu nasıl çekiyor ki? :)

vale link=topic=46524.msg441767#msg441767 date=1315501784' Alıntı:
tipsizlikten ceza alır bu motor.kaç bg acaba
cezalarda her yıl artıyo.bir an önce yollasınlar bunu.bunların çekişi çok yanlış teknolojiden yoksun ama

75 beygir ama 4tonun üstünde yanlış hatırlamıyosam yanlız çok felaket bi asılışı var açık tip 70 hp 4x4 lamborghini ile aynı tarlada sürüm yaptlar lamborghininin sahibi iddiacı biraz sattı motoru belarusun hızını yakalayamadım kirizmada dedi 2004 te gümrükten 3.000 liraya aldı eşek gibi kullanıyo işte...

bu belarusların çok ağır kuvvetli die bilirim zaten :D