2011-2012-2013 olmak üzere sadece 3 yıl ve sadece 1050 saat çalıştı ...
tarlalarımızda asla en küçük taş yok.
kompresörle devamlı basınç kontrolü yaparım.
çamurlu asla bırakmam.iş bitiminde basınçlı yıkamayla yıkar garaja alırım ..zaten bunu en az benim kadar sizlerde bilirsiniz..
çatlamalar geçen yıl başlamıştı fabrika yetkili yollarız dedi ve yollamadı.beklemede kaldık
bu sene karlar eridikten sonra garajın kapısını açtım lastikleri bu halde buldum..
durumu yine fabrikaya bildirdim yetkili geliyor dediler 25 gün geçti yetkili gelemedi bi türlü malüm iş zamanı her saniye zarar..
en sonunda resim istediler bende bu resimleri yolladım..
ve o kadar uğraşın sonunda 1050 saatte yazları 4 ay olmak üzere yumuşak tarlada çalışmış lastiğe verilen cevap..
bana gelen SMS:
[glow=red,2,300]sayın müşterimiz..
lastiğiniz araç üzerinde incelenmiştir.
inceleme sonucunda fabrikasyon bir özür bulunamamıştır.PETLAS[/glow]...(halbuki 1.5 yıldır aracın başına gelemedi,, resimlerden incelediler)
sonra tlf açtım teknik servisle görüştüm orada bana şoookk bahane....
lastikler az basınç ve soğuk hava nedeni ile bu hale gelmiş yapacak bişey yok..
buradan petlasa sesleniyorum lütfen kış memleketlerinde petlas marka satmayın..
veya üzerinde not bulunsun SOĞUK İKLİME UYGUN DEĞİLDİR....
4 adet lastik yaklaşık 4.5 tl tutuyor bende bu fiyata dahil olayım bi miktarda ben ödeyeyim dedim gene cevap yok..
bundan sonra üzerinde PETLAS yazan hiçbir ürünü almayacağımız garanti..
yerli malıdır diye son ana kadar konu açıp karalamak istemedim ama mağdur olan biz çiftçileriz bunu anladım..
hakkını yememek lazım sağolsun ümit bey var bu bölgeye bakan o çok yardımcı olmaya çalıştı.
bu çatlamalar dört tekerde sırt ve yan bölümlerde boydan boya mevcut(soğuktan ve az basınçtan olmuş
)
256 g mf de 2011 de aldığım lassalar var onlar neden böyle olmadı dedim,diyoki;biz başka markalarla kendimizi kıyaslamıyoruz........vahimmm
efendiler...benmi haklıyım petlasmı adil olun varın siz karar verin..
tarlalarımızda asla en küçük taş yok.
kompresörle devamlı basınç kontrolü yaparım.
çamurlu asla bırakmam.iş bitiminde basınçlı yıkamayla yıkar garaja alırım ..zaten bunu en az benim kadar sizlerde bilirsiniz..
çatlamalar geçen yıl başlamıştı fabrika yetkili yollarız dedi ve yollamadı.beklemede kaldık
bu sene karlar eridikten sonra garajın kapısını açtım lastikleri bu halde buldum..
durumu yine fabrikaya bildirdim yetkili geliyor dediler 25 gün geçti yetkili gelemedi bi türlü malüm iş zamanı her saniye zarar..
en sonunda resim istediler bende bu resimleri yolladım..
ve o kadar uğraşın sonunda 1050 saatte yazları 4 ay olmak üzere yumuşak tarlada çalışmış lastiğe verilen cevap..
bana gelen SMS:
[glow=red,2,300]sayın müşterimiz..
lastiğiniz araç üzerinde incelenmiştir.
inceleme sonucunda fabrikasyon bir özür bulunamamıştır.PETLAS[/glow]...(halbuki 1.5 yıldır aracın başına gelemedi,, resimlerden incelediler)
sonra tlf açtım teknik servisle görüştüm orada bana şoookk bahane....
lastikler az basınç ve soğuk hava nedeni ile bu hale gelmiş yapacak bişey yok..
buradan petlasa sesleniyorum lütfen kış memleketlerinde petlas marka satmayın..
veya üzerinde not bulunsun SOĞUK İKLİME UYGUN DEĞİLDİR....
4 adet lastik yaklaşık 4.5 tl tutuyor bende bu fiyata dahil olayım bi miktarda ben ödeyeyim dedim gene cevap yok..
bundan sonra üzerinde PETLAS yazan hiçbir ürünü almayacağımız garanti..
yerli malıdır diye son ana kadar konu açıp karalamak istemedim ama mağdur olan biz çiftçileriz bunu anladım..
hakkını yememek lazım sağolsun ümit bey var bu bölgeye bakan o çok yardımcı olmaya çalıştı.

bu çatlamalar dört tekerde sırt ve yan bölümlerde boydan boya mevcut(soğuktan ve az basınçtan olmuş

256 g mf de 2011 de aldığım lassalar var onlar neden böyle olmadı dedim,diyoki;biz başka markalarla kendimizi kıyaslamıyoruz........vahimmm

efendiler...benmi haklıyım petlasmı adil olun varın siz karar verin..