İYİ BAYRAMLAR TRAKKULÜP, İYİ BAYRAMLAR TÜRKİYE

Değerli arkadaşlar; kısmet olursa son 1 günlük orucun ardından nihayet Ramazan Bayramına erişeceğiz.. Şimdiden tüm Trakkulüp ailesinin, güzel ülkemizin güzel insanlarının ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Umarım; dargınlıkların kırgınlıkların bittiği, başta büyüklerimizin hatırlandığı, çocukların sevindirildiği kısacası; barış, mutluluk , huzur ve bereketin hakim olduğu bir bayram olur.. Tekrar iyi bayramlar sevgili dostlar.. anlş-*s

Ynt: İYİ BAYRAMLAR TRAKKULÜP, İYİ BAYRAMLAR TÜRKİYE

teşekkrler nail abi bende buradan senin ve tüm arkadaşların abilerin bayramını şimdiden kutluyorum :)

bütün islam aleminin mübarek ramazan bayramıtebrik ediyorum ayrıca trakkulüp ailesine hayırlı bayramlar diliyorum

sağolunuz arkadaşlar ,sizlerın de mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerımle kutalarım,nice nice bayramlara inşalah,..sağlıklı ve bereketli ,günler dilerimmmm...

tüm islam aleminin ve trakklup üyelerinin ramazan bayramını şimdikten kutlar nice bayramlara sağlık ve mutluklara geçirmezi dilerim

[size=12pt]Allah(c.c) tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Trakklüp ailesinin Ramazan bayramı mübarek olsun. Herkese hayırlı bayramlar.[/size]

Herkesin bayramı mübarek olsun, herşey istediğiniz gibi olsun... :)

Tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız dualar, kıldığımız namazlar kabul olsun.Bayramımız kutlu olsun.

Bayramınız kutlu olsun abilerim arkadaşlarım İnşallah bayramda tüm sevdiklerinize kavuşursunuz.

herkesin bayramı mubarek olsun hayırlı bayramlar