iyi bir traktor almak istiyorum

arkasaslar traktörümü satıcam da erkunt mu alsam basak mi johndere mi ????

Ynt: iyi bir traktor almak istiyorum

fendt 208 dıye dusunuyorum demıstın
APO5454 link=topic=64556.msg729948#msg729948 date=1365494976' Alıntı:
yaparda yanına bitane kardeş alıcaam işletme kurucaz da Fendt 208 Vario almayı dünüşünüyoruz şimdilik :D

babamla kapıştık ben fendt alalım dedim ömürlük kullanırız dedim anlamadıki türkiyede zor buluruz dedi bide fiyatı çok pahalı diyo :S

ben hayvancılıkla uğraşıyorum bana bayır yukarı çift sürecek traktör lazım fiyatta 65.000,70.000 TL

Yükselen trend olarak Erkunt görünüyor.Steyr ve John Deere 4 silindirli ise eğer çok yakacaklardır.

o zaman fent 208 size yaramaz 80 hp ve 60 bin euro civarı ben genel dispürütörden sordum 209 vario 66 bin euro siz a75 valtra johdeere mf fiat gibi traktörler alın

Bence 70 bine 7 bin daha koyup Nh 75-56s 4wd al keyfine bak. Sağlam çekişli yakıtı turbo-intercooler olduğu için güzel. 4 silindir 291nm tork 2200 kaldırma kapasitesi. Her yönüyle her işine gelir.

valla al valtra a75 dönüme 4 lu 12 ile 1.5 ile 2.0 arası yakar heryerde çeker memnun olursun bizde var 2007 model süper valla memnunuz

arkadaşlar şuanda en çok piyasada tutan traktör nedir ??? benim dayım 2 tane johndere aldı 1 hatafta önce johndere tutuluyo galiba