Japon ziraat mühendisleri köyümüzde incelemelerde bulundu Çorum Bahşılı Köyü

Ynt: Japon ziraat mühendisleri köyümüzde incelemelerde bulundu Çorum Bahşılı Köyü

şimdi bunlar karpuz yetişrtimeye burimi gelmişler halla halla :S :D

Ynt: Japon ziraat mühendisleri köyümüzde incelemelerde bulundu Çorum Bahşılı Köyü

Çok teşekkürler. Çok güzel bir çalışma, çalışmalar, düşünceler ve projeleri de bizimle paylaşsanız herkes faydalanır; en azından gıpta ile sizi izler. Sizin mesleğiniz nedir, onların branşı ne, hangi dille anlaşıyorsunuz? Japonların uzmanlık alanı ne imiş? Proje hakkında detaylı bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Çalışmalarınızın ayrıntılarını bir roman gibi anlatırsanız çok şahane olacaktır.
Başarılarınızın devamını diliyorum.

n_cebeci link=topic=37025.msg314332#msg314332 date=1292152967' Alıntı:
Çok teşekkürler. Çok güzel bir çalışma, çalışmalar, düşünceler ve projeleri de bizimle paylaşsanız herkes faydalanır; en azından gıpta ile sizi izler. Sizin mesleğiniz nedir, onların branşı ne, hangi dille anlaşıyorsunuz? Japonların uzmanlık alanı ne imiş? Proje hakkında detaylı bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Çalışmalarınızın ayrıntılarını bir roman gibi anlatırsanız çok şahane olacaktır.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
emekli ziraat mühendisleri bitkilerin her türlü yetiştirme konusunda bilgiye sahipler takıldığım zaman mailleşip telefonlaşıp bilgi alışverişi yapıyoruz geldiklerinde irtibatlaşalım sizide ziyaret edebiliriz bilgi paylaştıkça çoğalıyor ...sağolun

Eren ASLAN link=topic=37025.msg314358#msg314358 date=1292156726' Alıntı:
ekledim abi bakabilirsn
baktım kardeşim direk linki değil bidasında form linki kopyala

Kare karpuz; karpuz daha küçükken kare şeklinde bir kaba geçiriliyor ve büyüdükçe o kabın şeklini alıyor.

n_cebeci link=topic=37025.msg314428#msg314428 date=1292167183' Alıntı:
Kare karpuz; karpuz daha küçükken kare şeklinde bir kaba geçiriliyor ve büyüdükçe o kabın şeklini alıyor.
bizde dener göreriz nakliyeside kolay olur.... ok-*-s

mustafagursacli link=topic=37025.msg314554#msg314554 date=1292181919' Alıntı:
bizde dener göreriz nakliyeside kolay olur.... ok-*-s
Elbette demekte, birşeyler yapmakta yarar var. Atalarımız boşuna dememiş yatan Aslandansa gezen tilki iyidir diye. Teknoloji, yenilik nerde olursa olsun hemen alınmalı ve sonuna kadarda kullanılmalıdır. Belki hiç aklımıza gelmeyen bambaşka şeylerde öğreneceksiniz/öğreneceğiz bu vesile ile dediğim gibi sabırsızlıkla bekliyorum.