jcb ciyi yakaladım :)

çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde yakalanır :D jcb yakaladım ve pancar yüklettik oparatör 11 kardesten haber gelmedı daha lastıklerin dördübirdenmi patladı ne yapılmaz lastıkmıs bu :D unutmadan atilla abi pancarların hatrına ver bi rep hadi yap bi abilik

gölgem çıkmış

Ynt: jcb ciyi yakaladım :)

süper pozlar ağır abi jcb yi yakıştırmışın valla :D akrepteyken çekmişin :D kurt ağzı açıken ki resim süper joystick kolları kabini fln :D ama pancarları alış biçimini beğenmedim açıkçası bu şekilde baya bir ziyan yaptırır

operator11 link=topic=8815.msg92802#msg92802 date=1225822648' Alıntı:
süper pozlar ağır abi jcb yi yakıştırmışın valla :D akrepteyken çekmişin :D kurt ağzı açıken ki resim süper joystick kolları kabini fln :D ama pancarları alış biçimini beğenmedim açıkçası bu şekilde baya bir ziyan yaptırır
ne çok sey bılıyorsun sen senın meslegın ney :):):)

Süper fotolar ağır abi. Her geçen gün senle ilgili yeni bilgilere kavuşuyoruz. Gölgeni gördük, birde vites topuzundan yansıyanla belki bişeyler çıkartabiliriz. :)

grnt029ii1.jpg

dikkatli bak ağır abi ben farkettim topuzda wallahi artık geceleri kabus olacan bizlere . merağımız gittikçe artıyor . wallahi sırf senin fotoğrafını çekmek için erinmeyip ıspartaya gelecem ...

operator11 link=topic=8815.msg92819#msg92819 date=1225823852' Alıntı:
mustafa abi vites topuzu değilde beko joystiği desek :D

Ya şimdi terimsel ifadeleri kullanmak istemedim, yoksa üyelerimiz anlayamaz. :)

ağır abi jcb kullansada rep vermem ...adam 2 ay oldu pancar hasatını bitiremedi ..bitirince....9. resimde ağır abi net olarak gözüküyor....

atilla link=topic=8815.msg92856#msg92856 date=1225827345' Alıntı:
ağır abi jcb kullansada rep vermem ...adam 2 ay oldu pancar hasatını bitiremedi ..bitirince....9. resimde ağır abi net olarak gözüküyor....

JCB nin yanında asılı duranmı atilla abi ozaman resmi kim çekiyor

atilla link=topic=8815.msg92856#msg92856 date=1225827345' Alıntı:
evlenmişim barklanmısım ıkı tane cocugum olmus çiftçiliği bırakıp kamyonculuga baslamısım rabbım ne kadr buyuk görüyormusunuz