JD 6115RC - MF 5712 SL

Arkadaşlar bu 2 traktör arasından öneriniz hangisi olurdu... (850-900 dekar bi arazide çalışacak.)
Fiyat araştırmadım ama;
JD TLS’li ve 24-24 CommandQuad Plus EcoShift şanzımanlı olacak şekilde...
MF ise TLS’li 24-24 Dyna-6 şanzımanlı olacak şekilde...
Nacizane tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum, SAYGILAR...

Arkadaşlar bu 2 traktör arasından öneriniz hangisi olurdu... (850-900 dekar bi arazide çalışacak.)
Fiyat araştırmadım ama;
JD TLS’li ve 24-24 CommandQuad Plus EcoShift şanzımanlı olacak şekilde...
MF ise TLS’li 24-24 Dyna-6 şanzımanlı olacak şekilde...
Nacizane tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum, SAYGILAR...

Hic kullanmadim ama suphesiz tercihim jd olurdu :)

John deere 6115-M,aynı şanzımanla beraber daha uzun ve daha heybetli bir görünüme sahip. Zaten 6-R serisini almayan çoğu kişi kelebek camın olmaması sebebiyle 6-M serisini tercih ediyor.

aa41185f5a7faf02d9fc86d6d62b50a9.jpg

Benimkisi jd mc serisinden ama 24 sanzimanli cok konforli ve kaliteli oldugunu soyliyeym masseyin bu kdr kaliteli oldugunu ben dusunmuyorum

Commandquad şanzuman ile Jd daha iyi şeçim olur. Tork ve yedeği Jd de üstün. Zaten alman malı anlatmaya gerek yok. Ay sonunda bu serilerde kampanya olacakmış kaçırmayın. Bizde bi tane 6115mc yüzde 90 alıcaz.

Eğer bir istisna yoksa john deere'in 6-R serisi traktörü ikince el olsa bile alınır. Zaten ikince eldeki traktörleri 1000 ila 2000 saat arası gibi ki buda onlar için alıştırma sayılır.