jd de süper kampanya var

Ynt: jd de süper kampanya var

Bakalim jonhdere. R serisinede kampanya yapsin kaliteliye yapmaz

bi zamanlar burda 5715 ler vardı (90 bg) 1 2 yılda 10 taneden fazla aldılar fazla durmadı aynı şekilde 1 2 yıl içinde kayboldu o serinin büyük modeli galiba

130 bg harici mantiksiz diger bg guclerinde yerli mallari avantaj bence
Td 100 shutle li piyasa son fiyati ne kadar ?
Bu yil sezonda 70 liraya hattat 110 aldilar
Jd servis ucterleri malum bu mal ucuz et. Cokta guven olmaz

Tanıtım videolarında görüldüğü gibi çiftlik traktörü. Ön yükleyici, yem karma makinası, gübre remorku için yapılmış bir makina.

unforgiven023 link=topic=59098.msg637768#msg637768 date=1349851865' Alıntı:
resimdeki ön yükleyiciyi de verselerdi :) ama elden çıkarma operasyonuna benziyor...
Aynen sanırım JD depo temizliği yapıyor :) Bu haliylede birçoğumuzun işini görür , böyle rekabetçi fiyatlar arada sırada piyasaya lazım.

arkadaslar siz okadar yorum yaptiniz yok sanzimani zayif yok alman serlerinle bir olmaz jd bu seriyi neden uretti orta sinif traktor tam sofere vermeklik ben tutupta 6930 u6420 gibi pahali traktorleri sofore vermek istemem ve donanimi dusuk sade makine elektroniki az dooru ama guzel bizim orda bizm arakdasimiz aldi 250donum yer surmus donu m basi 800gr mazot yakmis adam hemen 2tumoyu verik 2tane daha d serisi aldi ve memnun guzel makine bence fiyat olarak simdi sizin istedikleri koysalar hi loydu bilmem neydi makine hoop pahalanacak sonrada nie pahali bence guzel motor karaevli fuarinda binme sandim oldu guzel sade sik ve uzerunde cammonrail pompa vat yani tutup da cani m 90bin eorulok 6000serilerini soforlere verip heba etmekten bu orta sinif traktoru vermek iyidir orta kompak bir traktor icin gayet iyi yakit olarakta bizim abini dedigi donuma 800gr yakiorsa guzel bir traktor......

Stoklar tükenmiş, kampanya sona ermiştir. Eskişehir bayiinden aldığım bilgi bu yönde, çok sattık dedi o kadar. Yol kenarlarında çalışanları görürsem video ve resim çekmeye çalışırım, yada en doğru bilgi ertaç şahin den gelir.
6105 i 80 bin TL gibi satmışlar.

eyup reis33 link=topic=59098.msg643349#msg643349 date=1351629552' Alıntı:
arkadaslar siz okadar yorum yaptiniz yok sanzimani zayif yok alman serlerinle bir olmaz jd bu seriyi neden uretti orta sinif traktor tam sofere vermeklik ben tutupta 6930 u6420 gibi pahali traktorleri sofore vermek istemem ve donanimi dusuk sade makine elektroniki az dooru ama guzel bizim orda bizm arakdasimiz aldi 250donum yer surmus donu m basi 800gr mazot yakmis adam hemen 2tumoyu verik 2tane daha d serisi aldi ve memnun guzel makine bence fiyat olarak simdi sizin istedikleri koysalar hi loydu bilmem neydi makine hoop pahalanacak sonrada nie pahali bence guzel motor karaevli fuarinda binme sandim oldu guzel sade sik ve uzerunde cammonrail pompa vat yani tutup da cani m 90bin eorulok 6000serilerini soforlere verip heba etmekten bu orta sinif traktoru vermek iyidir orta kompak bir traktor icin gayet iyi yakit olarakta bizim abini dedigi donuma 800gr yakiorsa guzel bir traktor......
maşallah iyi yakmış.

eyup reis33 link=topic=59098.msg643349#msg643349 date=1351629552' Alıntı:
o şoförler yokmu onlar bunuda kırarlar kız-*sw kız-*sw kız-*sw