JD & Kubota- Kabin Konforu

Ynt: JD & Kubota- Kabin Konforu

:D Amerika pazarında kıyasıya rekabet var. Ama burada şuna dikkat etmek lazım. Bu videoları çeken John Deere firması. Kubota GX ile John Deere D serisini mukayese etmek tamamen reklam amaçlı. GX serisi R yada en kötü M serisi ile kıyas edilmelidir. Algı operasyonu yapıyorlar :D

Abi bunların her video reklamını inceledim ben :) Fiyatlarını vermiyorlar. Ama objektif olarak değerlendirmiyorlar.

Tabiki fiyatla güzel olur. Ama şimdi bu videoda dikkat edin D serisinin 3 ileri vitesi var. Taa bilmem kaç yılından kalma :) Kubota ya bakın otomatik vites :D Yani esaslı olarak değerlendirseler çok iyi bir yöntem. Şuna dikkat ettim ben John Deerenin kabinin yanında ki o laptop koyma yeri güzel düşünülmüş mesela.

Sarışını özlemiştik, iyi geldi.

La sevgililer günü ya bugün!

Ben kaçarım hediye almaya..

Kubota MGX ile JD 6D yi kıyaslamak BMW ile şahini kıyaslamaya benzer. Kubotada yari otomatik intelli-shift şanzıman ve birçok oto kontrol var. JD 6D ise 19xx yılından kalma 3 ileri vites var :D MGX ile 6R yi kıyaslasa eyvallah diyecemde neyse :D