JD'ler zor durumda

Ynt: JD'ler zor durumda

class link=topic=6477.msg68404#msg68404 date=1219593387' Alıntı:
güzel paylaşım ılk resımdekının halı ne oyle yaw
beceren beceriyo arkadaş.ha birde neden arka tekerlerin yanına teker taktıklarını bende anlayamadım acaba ne faydası oluyo...??

XERİON link=topic=6477.msg68461#msg68461 date=1219603012' Alıntı:
bu adamlar manyak mı tarla bataklığa dönmüş 20 tonluk traktörle tarlaya giriyorlar
manyak olma ihtimali yüksek.belkide traktörlerine güveniyorlar

Arkaya ekstra tekerlek takılması benim bildiğim eğer çalıştığınız ekipman çok ağırsa (bu da traktörünüzün de büyük ve ağır olması demektir) ağırlığı dağıtarak toprak sıkıştırmasını önlemek veya çamurlu vb. toprakta ise bir nebze de olsa batmayı engellemektir, ayrıca çekişe de faydalıdır.

sparhawk link=topic=6477.msg69928#msg69928 date=1220038257' Alıntı:
Arkaya ekstra tekerlek takılması benim bildiğim eğer çalıştığınız ekipman çok ağırsa (bu da traktörünüzün de büyük ve ağır olması demektir) ağırlığı dağıtarak toprak sıkıştırmasını önlemek veya çamurlu vb. toprakta ise bir nebze de olsa batmayı engellemektir, ayrıca çekişe de faydalıdır.
bilgi için sağol...

Demekki gezdiğimiz yeri iyi bileceğiz bir anda gömülüverirmişiz...
jd nin altındaki araba gibi.allah esirgesin. güzel paylaşım teşekkürler.

bu adamlarda göz yok mu? traktörler nasıl bu hale gelmiş. ;D