John Deere 115 M 2014 model 8000 saatte 360 TL fiyatına yaşına göre nasıldır diğer jd lere göre fiyatı çok mu
John Deere traktör lere berkay5720 arkadaşım bakıyorJohn Deere 115 M 2014 model 8000 saatte 360 TL fiyatına yaşına göre nasıldır diğer jd lere göre fiyatı çok mu
Ekli dosyayı görüntüle 52640Ekli dosyayı görüntüle 52639
John Deere traktör lere berkay5720 arkadaşım bakıyor
Geçen yil 4000 bin saattekiler 250 ye kadar satıldı, şuanki fiyatı yadırgamıyorum, 8000 bin saat düzgün kullanılmiş bir jd için hić bir şey fakat ikinci el bilemiyorsun , crd motor herhangi bir sıkıntıda 30 40 bin masrafı olur, kuyruk milini çaliştirmak icın 15 gün uğraşanda oldu, 15 senedir 6420 kullananda var, fiyat olarak uygun saati biraz fazla yinede alınabilir önemli olan kaliteli bir jd ustasını alip baktirmak bu motor bafrada olsa , baktırabilirdim .birde şöyle bir durumda var bu motora agır toprakta 115 hp az gelir diye düßünuyorum .çok iyi degerlendirmek gerek kalite olarak piyasanın 1 numaralı motorları, çok ust özelliklileri saymazsakJohn Deere traktör lere berkay5720 arkadaşım bakıyor
Şimdi cevap yazar Fuat dostum the hoca da teknik olarak birçok şeyi aydınlatır benim crd yine bakımda yarın alicam kısmetse yılda 2 sefer bölünüyorAbi normal günlük yapılan işte paylasacaktim belki görmez diye başlık açtım artık jd ciler kendini göstersin biz CRD ciyiz[emoji23]
[emoji106][emoji106]
Geçmiş olsun dostumŞimdi cevap yazar Fuat dostum the hoca da teknik olarak birçok şeyi aydınlatır benim crd yine bakımda yarın alicam kısmetse yılda 2 sefer bölünüyorEkli dosyayı görüntüle 52648Ekli dosyayı görüntüle 52649Ekli dosyayı görüntüle 52650Ekli dosyayı görüntüle 52651
Sağolasın dostum teşekkürler 2. Vites atıyordu geçen yıl yaptıklarından bu yana işler başlamadan yaptırayım dedim 2 aydır servisteyim [emoji1] powerin sekman i geçen sefer kırık koymuşlar içine birkaç parça da eksik toplamışlar şimdi eksikleri tamamlıyoruz bu defa başka servisteyim bakalım ne olacakGeçmiş olsun dostum
Gecmiş olsun Sinan bu nedir arkadaş simdiki sorun ne bir erkuntun anotomisine döndü bu iş,.Şimdi cevap yazar Fuat dostum the hoca da teknik olarak birçok şeyi aydınlatır benim crd yine bakımda yarın alicam kısmetse yılda 2 sefer bölünüyorEkli dosyayı görüntüle 52648Ekli dosyayı görüntüle 52649Ekli dosyayı görüntüle 52650Ekli dosyayı görüntüle 52651
Gecmiş olsun Sinan bu nedir arkadaş simdiki sorun ne bir erkuntun anotomisine döndü bu iş,.
Geçen yil 4000 bin saattekiler 250 ye kadar satıldı, şuanki fiyatı yadırgamıyorum, 8000 bin saat düzgün kullanılmiş bir jd için hić bir şey fakat ikinci el bilemiyorsun , crd motor herhangi bir sıkıntıda 30 40 bin masrafı olur, kuyruk milini çaliştirmak icın 15 gün uğraşanda oldu, 15 senedir 6420 kullananda var, fiyat olarak uygun saati biraz fazla yinede alınabilir önemli olan kaliteli bir jd ustasını alip baktirmak bu motor bafrada olsa , baktırabilirdim .birde şöyle bir durumda var bu motora agır toprakta 115 hp az gelir diye düßünuyorum .çok iyi degerlendirmek gerek kalite olarak piyasanın 1 numaralı motorları, çok ust özelliklileri saymazsak
Şimdi cevap yazar Fuat dostum the hoca da teknik olarak birçok şeyi aydınlatır benim crd yine bakımda yarın alicam kısmetse yılda 2 sefer bölünüyorEkli dosyayı görüntüle 52648Ekli dosyayı görüntüle 52649Ekli dosyayı görüntüle 52650Ekli dosyayı görüntüle 52651
Çakmağı çakma takasa ver gitsin bulgarda 6 serisi jd fiyatları ne alemde saatleri çok yüksekmi, ikinciel galericiler yokmu, bulgaryada tutulan ustası bulunan motorlar neler nh 6040 larda iyi motorlar.Sağolasın dostum vallahi ne diyeyim geçen yıl servis ten aldıktan sonra 2 vites atıyordu ben daha sonra ayarlarım dedi vs yapmadı şerefsiz bende bindim traktör e eski zagra ya başka servis e gittim adamlar parçaladı komple şimdi baştan sona kadar herşeyi yapıyorlar power kutusu nu geçen yıl kırık sekman la toplamışlar kardan da saçmalar çıkmamış frenler zaten hiç yoktu ne var ne yok yapın dedim bundan sonra da bişey olursa artık çakmağı cakicam
Benim servis problemi var kardesim parça almaya Tekirdağ a gidiyorum devamlı adamla arkadaş olduk en sonunda oda bindir tren e gönder dedi bunlar yine yapamazlar dedi bakalım ne olacak verdiğim paraya mi yanarsın ugrastigina mi yoksa ksybettigim zamana miGeçmiş olsun
Bizimki de ilk aldığımız zamanlarda 1. Vitese bazen zor geçiyordu diğerleri çok iyiydi gecmeyince 2 ye takıp 1 e takınca kolay geçiyordu şimdi 2. Ve nadir de 3. viteste yapıyor
Aslında yerli malı kötü değil kul yapısı işte kimine iyisi kimine özürlüsü denk geliyor erkuntun shuttle olsa bence fiyatına göre lüks serisi için gayet iyiBenim servis problemi var kardesim parça almaya Tekirdağ a gidiyorum devamlı adamla arkadaş olduk en sonunda oda bindir tren e gönder dedi bunlar yine yapamazlar dedi bakalım ne olacak verdiğim paraya mi yanarsın ugrastigina mi yoksa ksybettigim zamana mi
Kasko var dostum ondan diyorum belki alırım verdiğim parayi alttaki fotoğraf ta 6920 33bin Euro TM 165 15 bin Euro civarında gidiyor benimkinin 1yil kaldı lizing bir tane başka almam lazım bunu satmadanÇakmağı çakma takasa ver gitsin bulgarda 6 serisi jd fiyatları ne alemde saatleri çok yüksekmi, ikinciel galericiler yokmu, bulgaryada tutulan ustası bulunan motorlar neler nh 6040 larda iyi motorlar.
6920 sana yakısir, alırken ver ustanın ücretini baştan sona baktır , 20 serisi crd olan var , olmayan var benim tercihim düz tip olandır, yakıt sistemi arıza verirse uygun yollu çözümü bulunur, crd mazot seçer, ben hala eski tip motorlara bakiyorum mesela 6420 , 8000 saat altı yok, 3700 saatte motoru verip 8000 saattekini almakta mantıklı gelmiyor, olan geyikle idare ediyoruz,Kasko var dostum ondan diyorum belki alırım verdiğim parayi alttaki fotoğraf ta 6920 33bin Euro TM 165 15 bin Euro civarında gidiyor benimkinin 1yil kaldı lizing bir tane başka almam lazım bunu satmadanEkli dosyayı görüntüle 52652Ekli dosyayı görüntüle 52653Ekli dosyayı görüntüle 52654Ekli dosyayı görüntüle 52655
6920 sana yakısir, alırken ver ustanın ücretini baştan sona baktır , 20 serisi crd olan var , olmayan var benim tercihim düz tip olandır, yakıt sistemi arıza verirse uygun yollu çözümü bulunur, crd mazot seçer, ben hala eski tip motorlara bakiyorum mesela 6420 , 8000 saat altı yok, 3700 saatte motoru verip 8000 saattekini almakta mantıklı gelmiyor, olan geyikle idare ediyoruz,
Kısmet bakalım dostum hayırlısı bir tarla işi var anlaşma aşamasındayım bakalım büyük bir parça eğer olursa büyük bir traktör almadan işim olmaz sen işini bilirsin dostum kış aylarında belki uygun birşeyler düşer6920 sana yakısir, alırken ver ustanın ücretini baştan sona baktır , 20 serisi crd olan var , olmayan var benim tercihim düz tip olandır, yakıt sistemi arıza verirse uygun yollu çözümü bulunur, crd mazot seçer, ben hala eski tip motorlara bakiyorum mesela 6420 , 8000 saat altı yok, 3700 saatte motoru verip 8000 saattekini almakta mantıklı gelmiyor, olan geyikle idare ediyoruz,