John Deere 5105M Nasıldır?

Değerli arkadaşlar, bölgemde bir tane 5105M serisi traktör denk geldi, traktörümü değiştirmek istiyorum.

Traktör: 2200 saatte, 2015 model ve lastikleri %80-90 civarı. 1400 saatteki 2014 model 5065e traktörümün üzerine 95.000 lira istiyor.

Her ne kadar John Deere kullanıcısı olsam da bu traktörlerle ilgili bir tecrübem olmadı. Genel olarak kullanıcısının nemnun olduğunu duydum. Değerli kullanıcılar sizce 5105M serisi nasıldır?

Yok adam zaten tanıdık. Traktörüm kabinsiz olduğu için ve ekeceğim alan biraz genişlediği için değiştirmem gerekiyor. Yoksa ben öyle her fırsatta traktör değişiminden yana değilim.

Sınıf atlarsın abi. Rahat edersin. Bizim 1000 dekar arazimizi işliyor senelik. Her türlü malzemeyide kullandık. Memnun olmadığım tek yanı ön ağırlık az geliyor, onuda yükselticez.

Merhaba bölgenizde j.d nin servis yedek parça imkanları nasıl? Bence Ona göre seçim yapmak gerekir. Eş değer makina olarak CASE ve N.H nin ithal seçenekleri var onlarıda bir değerlendirin derim.

Tek eksiğinin kısa ve ön ağırlık eksikligi olacağını düşünüyorum. Servis maliyetine de bakmakta fayda var. Farmall c kullanıcısı olarak yılda en az 5000 TL servis ücreti ödüyoruz. [emoji23]

Merhaba bölgenizde j.d nin servis yedek parça imkanları nasıl? Bence Ona göre seçim yapmak gerekir. Eş değer makina olarak CASE ve N.H nin ithal seçenekleri var onlarıda bir değerlendirin derim.
Bölgemde servisle aramız 15 km ve piyasada bulunan bir marka. Tabi NH gibi olamaz. Fakat NH ve Case'in ithal traktörleri de son zama

J.d 105 m arazide hiç kullanmadım, yakıtı çekişi nasıldır fikrim yok. Çevremizde kullananlar çok yaktığını söylüyordular. Bana J.d alacaksan Alman serisi al demişlerdi.

Cenap abi, yazın foruma bizim yoncaları biçime gelen 5105m'i paylaşmıştım. Belki işine yarar. O zamanlar 200 saatte olmasına rağmen sahibi çok memnundu.

Şimdi ise sahibi çok çok daha memnun . John deere ve diğerleri diye ayrım yapıyor , bilmem anlatabildim mi?

Cenap abi, yazın foruma bizim yoncaları biçime gelen 5105m'i paylaşmıştım. Belki işine yarar. O zamanlar 200 saatte olmasına rağmen sahibi çok memnundu.

Şimdi ise sahibi çok çok daha memnun . John deere ve diğerleri diye ayrım yapıyor , bilmem anlatabildim mi?

Akif kardes, bilgiler çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta traktöre bakmaya gideceğiz. Hayırlısı artık.