john deere 5625'i nasıl bilirsiniz arkadaşlar

john deere 5625 almayı düşünüyoruz 2008 model ama duyduğuma göre bu modeller meksikada üretiliyomuş ve şasesi farklıymış aslı varmıdır?

Ynt: john deere 5625'i nasıl bilirsiniz arkadaşlar

john deere 5625 ' i nasıl bilirsiniz arkadaşlar

çok iyi bir traktördü.Hakkımı helal ediyorum.nur içinde yatsın : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

dsc00005.jpg

john dree 5720 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

156825-5720-john-deere.jpg

traktör kelepir 280 saatte. daha sıfır sayılır ama açıkcası beni soğuttular köydeki abilerim bunlar iyideğil 5m 5r güzel dediler.

bence 90 bg 95bg traktör al tarlada ya kopartır ya gider arkana bile bakmadan gidersin

5725 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

5725tractor_1280x1024.jpg

evet kısmette ne varsa o olur ama biraz daha teknık olarak yaklaşabilirmiyiz =)) yada neden almalıyım neden almamalıyım

Soru soruyorsun seni ADAM yerine koyup yardım etmeye çalışanlarada cevap yazmıyorsun hata bizde galiba

ne yazdında cevap alamadın sen ben onu bi çözemedimki . Şurda saygı çerçevesi içerisinde fikir alışverişi yapıyoruz sen kimsinki bna adamlık öğretceksin konuşmaktan aciz insan senin eğitim düzeyin belli .

Ynt: !!!!ARKADASLAR YENİ TD 80 D ALDIM YARDIM LUTfEN !!!!

5 ' li 11 numara kullanıyorlar kırşehirde.

ordaki konuda senin cevabının altında

Kırşehirli kardeşim neresindensin kırşehirin bende kırşehir kamanlıyım...

BÖYLE YAZDIM GÖRMEZDEN GELDİN BURDADA 3 TANE MSJ ATTIM GÖRMEZDEN GELDİN PAYLAŞIMDA BULUNUYORSAN İNSANLAR SANA DEĞER VERİP YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORSA SENDE CEVAP YAZARSIN ACİZ FALANDA DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİYE KADAR DİĞER ARKADAŞLARLA OLAN MSJ LARIMI OKURSAN ÇOK ANLAMLI VE DÜZGÜNDÜR...

biz sana yardımcı olmak için bildiğimizi söyledik daha sonra yapılan yorumları takıp etmem gerekmiyo 5li 11 inç takılıyosa bırısi çıkıp takılmıyo demeyeceğine göre ve trakyada 3lü 16 inç takıldığını bilmenin bana hiç bir fayda getirmeyeceğine göre ben neden takıp edeyim ki o topiği. Ve yukarda yazdığını gördüm pm geçicektim reklam pm atmış ona pm geçtim arada kaynadın sen ama herşeye rağmen benim topiğime boyle yazip topigi kirletmenin bi alemi yok yaptığın çok seviyesiz bişey bi kırşehirliye yakişmıyo ahi evrana yakışmıyo

gorunusu güzel kabinide konforlu ama kullanmadım kullanmak isterim :D ama videolara bakınca güzel herg yapıyolar

bence tek kelime canavar emsalerinden çok konuda iyi özelikle yakıt çekiş konfor 1 numara