John deere 5715 orman işinde nasıl ormana gidermi arka kaldırma kuvveti nasıl bide özelliklerini yazarsanız çok memnun olurum
Orman isi icin fiat 70-56 faan daha iyi olur az yakar fiatlar hidrolikleride saglamdir,john deere mazotu cok yakar uc vites kullanissiz tomruk yukler mi bilemem o kadar kuvvetli degildir tahminimce o 5715 ler meksika da uretiliyo du Alman malı veya Amerikan yapımı olanlar kadar iyi degilJohn deere 5715 orman işinde nasıl ormana gidermi arka kaldırma kuvveti nasıl bide özelliklerini yazarsanız çok memnun olurum
Peki 5625 john deere yada NH td 75d nasıl olurOrman isi icin fiat 70-56 faan daha iyi olur az yakar fiatlar hidrolikleride saglamdir,john deere mazotu cok yakar uc vites kullanissiz tomruk yukler mi bilemem o kadar kuvvetli degildir tahminimce o 5715 ler meksika da uretiliyo du Alman malı veya Amerikan yapımı olanlar kadar iyi degil
Ben ilk ciktiginda aldim 5625 borcu bittigi gibi sattim john deere mazot deposu 135lt hergun bitirdigini dusun,td75 daha iyi olur hem yerli parcasi da digerine gore ucuz olurPeki 5625 john deere yada NH td 75d nasıl olur