John deere 6195M

20170309_081933.jpg20170309_082003.jpg20170309_081950.jpg20170309_184327.jpg

R ve m arasında hem şanzıman farkı hem konfor farkı hem opsiyon olarak verilen bir çok özellik farkı var bu m serisinde verilen verilen bazı özellikler standartdır ve opsiyon olarak biraz daha kısıtlıdır ama r serisinde verilen opsiyonel özellikler daha fazladır ve john deere'nin teknolojik olarak ürettiği en üst düzeydeki yani teknolojideki en son noktaya gelmiş serisidir r serisi.

R ve M serisinin konfor olarak farkı yok kanaatimdeyim. İsteğe bağlı 2 seriyede tls ve kabin süspansiyonu takılabilir. R serisinin tek farkı ivt+command center ekranı. M serisindede otomatik şanzumanlar mevcut.

Evet söyledikleriniz doğrudur peki aralarındaki fark ne r ve m serisinin arasındaki sadece ivt+command center ekranımı eğer buysa neden r ve m serisi diye ayırmışlar? sonuçta tüm 6000 serileri almanyada üretiliyo yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum size maksat öğrenelim yeni john deere kullanıcısıyım çünkü:)

Evet söyledikleriniz doğrudur peki aralarındaki fark ne r ve m serisinin arasındaki sadece ivt+command center ekranımı eğer buysa neden r ve m serisi diye ayırmışlar? sonuçta tüm 6000 serileri almanyada üretiliyo yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum size maksat öğrenelim yeni john deere kullanıcısıyım çünkü:)
Command centera çoğu özellikleri aktarmışlar diyelim yani bilgisayar üzerine. R ve M serileri aynı motor sistemine sahip sadece R serisinde güç artırma var. Dediğim gibi ekran ve ivt onu R serisi yapan yegane faktör.

Dediğiniz güç arttırma yani ıpm özelliği sanırım benim duyduğum 6 serilerinin hepsinde var yanlış duymuşum heralde.
M serisini fiyat performans odaklı yapmışlar. R serisini lüks. R ve M aynı şanzumanı kullanmaları halinde birbirine yakın performanslar verir. İpm falan biraz belirleyici olabilir oda R serisi ile lüks bir seçenek oluyor zaten