JOHN DEERE 6320 & TURAN (RTC TARIM)

Ynt: JOHN DEERE 6320 & TURAN (RTC TARIM)

Çift süreni gördüm de o kadar hızlısını görmedim o neydi bilader :D harikasın üstüne yok :)

Ünlüyle olan videosu yok muydu yaw. :D Güzel paylaşım Ertaç eline sağlık. Hızlandırılmış turlar hareket katmış olaya. :D

Teşekkürler bilader, özellikle 1.40 sn yeden sonrası süper, aynı bizim kral gibi uçmuş JD.:D
Bu arada hoşgeldin.

blader sen başkasın ya alk-*s alk-*s alk-*s
gelde bi çekim öğret bize buralarda.güzelim paylaşımlar bağıra bağıra boşa gidiyo:)

Helall :D Hem Çekim İçin Hem Çekiş İçin ;)
Kolay Gelsin Ertaç, Güzel Paylaşım :)

O Kamerayı Bi Götüren Olaydı Ordan ;D ;D

ertaç güzel çekimler yapıyor her zaman kamerayı sarsmadan tripod mu kuruyon ertaç manual tripodlarla mı takılıyosun :D

Alipaşalının bi ara profil resminde hemen sürüp ekiyor biçiyordu videonun son kısmı aynen öyle :D

hepınıze tesekkurler agalar ... toshı jd ve trıpod muhtesem uclu oldular :D uygun zamanda butun uyelere ıtınalı cekım yapılır bılader .... bazen gunes acısını yakalamak ıcın yol kenarına kurmak zorunda kalıyorum kamera yı o zaman bende tedırgın oluyorum :D gortururler dıye :D

ertac sahın link=topic=54672.msg579535#msg579535 date=1334272334' Alıntı:
hepınıze tesekkurler agalar ... toshı jd ve trıpod muhtesem uclu oldular :D uygun zamanda butun uyelere ıtınalı cekım yapılır bılader .... bazen gunes acısını yakalamak ıcın yol kenarına kurmak zorunda kalıyorum kamera yı o zaman bende tedırgın oluyorum :D gortururler dıye :D
:D
Kamerana Yabancı El, Motoruna Toz, Yeni Ünlü ' ne Taş Değmesin Bilader :D