[video=youtube;5977YFf6wbk]https://www.youtube.com/watch?v=5977YFf6wbk[/video]
Abi heryerde ise yaramazBazen düşünüyorum, römorkların kenarında vinçlerin ayakları gibi ayak olsa.
Böyle batma veya teker patlamalarında hidrolikli ayak aşağı doğru inecek ve römork havaya kalkacak, sonra tekerin altı doldurulacak.
Ekli dosyayı görüntüle 15991
Zetor neysede mf olaymış sıyıra sıyıra çıkarırdı ordan..Bi zetor olaymış görürdünüz asılmayı![]()
Yer ıslak mf patinajdan römorku daha çok doldurur tekerin fırlattıgıylaZetor neysede mf olaymış sıyıra sıyıra çıkarırdı ordan..
Canı yanıyormu bilmemde çok canlar yaktığı kesinjohn az daha ıkınsaydı basur olacaktı.![]()
Zaten orta çekide çekiyor ama ön tutmazsa 4x4 ün bi hükmü kalmazçekiye vursun![]()
Zaten orta çekide çekiyor ama ön tutmazsa 4x4 ün bi hükmü kalmaz
Orası da var tabi ayarı tutturamazsan alır eline okubenim ki espri
bu koca oğlan çekiyi vurursa ön boşa çıkmadan römorkun oku perte çıkar
Yer ıslak mf patinajdan römorku daha çok doldurur tekerin fırlattıgıyla[emoji16]
Yapar mf pek bi sever patinajıYouTube da mf 5435 kuru biçilmiş tarlada patinaj ede ede kendini gömüyor du abi yerin ıslak olmasına gerek Yok mf için[emoji51]
Yapar mf pek bi sever patinajı
Aynen 70 model 100 serisi hala açılmamış arkası ben masseyi ondan seviyorum bırak patinaj etsin yolda tarlada koymasın daAynen öyle abi ama bu sebepten dolayıda arkayı dağıtmıyor kurtarıyor kendini bizim sattığımız 90 hiç patinaj etmezdi arkayı dağıtacak diye korkuyordum[emoji1]
Aynen 70 model 100 serisi hala açılmamış arkası ben masseyi ondan seviyorum bırak patinaj etsin yolda tarlada koymasın da