John Deere 9680 WTS Hillmaster

Ynt: John Deere 9680 WTS Hillmaster

bu biçerin tablası dönmüyo Gye basıom sesi gelio dönmüo mal gibi bişi walla yardım edin

bu seferde tabla dönüo bicer hareket edince duruo bicer durunca calısıo napmalıyım yardım edin

orasını anladım tmm öle yapıom calısıo bicer hareket edince duruo orasını diorum

f11 tuşu orada joystick gıbı calısyor yon tuslarını degısıtıryor felan bununla da ılgılı degısle sanırm senın pc de kasma yapmıs

yok ozellıklerden de degıl de seyden cok yama felan varsa
ondan yapabılır

PATCH 1 İ YÜKLE SORUNUN GEÇER.AYTICA U BASIP SONRA G SONRA GAZ VERİP K DEN TABLAYI ÇALIŞTIRACAKSINIZ BU KADAR.

arkadaşlar bilmeyenler ve bu makinayı kullanamayanlar için anlatıyorum

1: numlock ta [glow=red,2,300].[/glow] yada [glow=red,2,300]enter[/glow] tuşu ile çalıştırıyoruz
2: tablayı takıyoruz
3: [glow=red,2,300]U[/glow] harfine basarak sistemi çalıştırıyoruz (biçerdöver ambarı me merdiven açılıyor)
4: [glow=red,2,300]G[/glow] harfine basarak biçimi başlatıyoruz
5: 2 yada 3 kez numlock taki [glow=red,2,300]+[/glow] tuşuna basılyoruz (gaz vermek için)(eğer bunu yapmazsak tabla çalışmaz)
6: [glow=red,2,300]K[/glow] harfine basıp tablayı çalıştırıyoruz
7: [glow=red,2,300]page down[/glow] tuşu ile tablayı aşşağı indiriyoruz
8: [glow=red,2,300]page up[/glow] tuşu ile tablayı yukarı kaldırıyoruz

Evet arkadaşlar bu makina bu şekilde çalışıyor eger bu şekilde de çalışmazsa yamada hata vardır bende çok güzel çalışıyor.
Bu zamana kadar ki biçerdöverlerin içerisindeki en iyi alet budur ne bu sitede nede yabancı sitelerde bunun üzerine biçerdöver bulamadım (fonksiyon olarak)

ya bunun arkadan ne bicim sap atıyo bu traktör icinde kayboluyo nasıl kücültürüz cıkan sap miktarını????

yha bu jonhderre yavaş gidio hız limiti nerden yükselio bilen varmı depo 8 ton muş bunu yükselttim hız olayını yapamadım bilen var mı

Ben daha çalıştıramadım bile hatalı sanırım her tuşu denedim hareket etmedi satın aldığımız yerdede ne biçerin nede ekipmanlarının fotolarıda yok...

((T_H_X)) link=topic=31724.msg275348#msg275348 date=1273863486' Alıntı:
Ben daha çalıştıramadım bile hatalı sanırım her tuşu denedim hareket etmedi satın aldığımız yerdede ne biçerin nede ekipmanlarının fotolarıda yok...
[/quote (,) bu tuş ile çalışıyor.

Denemiştim kardes egzozdan duman cıkıyor fakat motor sesi yok ve hareket etmiyor...