JOHN DEERE neden ucuz?


Piyasayı traktör modellerinin satış sayıları şekillendiriyor, sen nekadar istersen iste burada rekabet devreye giriyor, diğer traktörlerede yansıyor, talep ne kadar fazla ise traktörün fiyatı artıyor , 3 silindir jdler emsal traktörlere göre ucuz olabiliyor bunun sebebide çok çeşitli , kullanıcının istekleride belirliyor, ve piyasa bir türlü şekilleniyor, ikinci elin fiyatını belirleyen ana etmen sıfır fiyatları , 100 hp civarı veya üstü traktörler 30-40 bin gibi fiyatlanmış durumda , çiftçeker traktörler daha çok talep edildiği için fiyatlarınında yüksek olması bu sebepten, bizim köyde tek çeker kalmadı her kapıda iki tane var , arz talep.
 
  • Beğen
Tepkiler: fatihs60
Merhaba arkadaşlar, berkay kardeşimin fikir ve düşüncelerini beğeniyorum çünkü akılcı ve realist düşünüyor bence. Traktör marka olarak; sağlamlık, kullanışlı olma, yedek parça, servis ve ikinci el pazarı olarak kendini kanıtlamış olması gerekir diye düşünüyorum. Fiyat bu kriterlerin başında geliyor tabi. Çevremde 2016 model 90’lık çift çeker başak, 1 hafta içinde 2 defa diferansiyel kırınca, traktörü sadece fiyat uygunluğu açısından değerlendirmenin yanlış olduğu kanısına vardım. Tüm samimiyetimle söylüyorum; ilk sahibi olduğumuz 1999 model 70-66 tek çeker traktörü, yeni çift çeker başakla kafa kafaya değişmem. Tüm çiftçilerimize hayırlı, bereketli, bol kazançlar diliyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Adil_d
Hocam üç kere okudum yine olmadi[emoji85] , zâtınıza yetisemiyoruz, biraz daha açar misiniz[emoji5]
16 ileri 8 geri ,
tam çelik şanzıman mi acaba,böyle anladım.
Senchromenchler iki çeşit malzemedir, sarı malzeme ve çelik olan malzemeden yapılır.Sarı malzeme senchromench kullanım ömrü azdır, sorun çıkartır gözüyle bakılıyor.
Traktörün motoru, uzun veya kısa devir çalışmalı da olsa, mevcut yakıt diyagramlarından görüldüğü üzere, 16*8 veya 16*16 şanzıman kullanılması gerekir.Kendimizi Afrika ülkesinde yaşayan bir çiftçi gibi hissetmek istemiyoruz.
 
Meraba Ersen nerelerdesin kardeşim, sen istisnasın kaide bozulmaz, bu 5715 leri ben jd saymıyorum, bozuk yumurta gibi düşün.baskı balata randıman tutmuyordu birde 9*3 vites yetersiz kalıyordu, 2003 lerde jd gelmeye başladı, en hesaplı kara vites onlardı.lesingle çok çiftçi aldı, güç meselesi 6420 vardı toprağı çok olanlar aldı, bizim gibi tek çeker kullananlara bu mersedes gibi geldi ama bu modeller sıkıntılı jd başka bir motor alman menşei olanları, konu jd neden ucuz , hiçde ucuz değil , traktörlerin modelleri fiyatları ikinci el piyasasında şekilleniyor, ucuzsa o model sorunludur...

Merhaba agacım, vallahi işler güçler bığdayları ektik yağmur bekliyoruz. Ya 640 tan sonra kral gelmişti 5715, 2005 modeldi birde. Parça parası yüzünden değiştirdik yoksa yine bizim işimizi fazlasıyla görecek traktör. Piyasası çok ama çok ucuz gerçekten. Bu serilerin vitesleri az konfor 0. Yoksa jd ilk sırada her zaman gönlümde.
 
Merhaba agacım, vallahi işler güçler bığdayları ektik yağmur bekliyoruz. Ya 640 tan sonra kral gelmişti 5715, 2005 modeldi birde. Parça parası yüzünden değiştirdik yoksa yine bizim işimizi fazlasıyla görecek traktör. Piyasası çok ama çok ucuz gerçekten. Bu serilerin vitesleri az konfor 0. Yoksa jd ilk sırada her zaman gönlümde.
Hayırlı rahmet inşallah, .
 
Siz kimsiniz ki bana senin diye hitap ediyorsunuz? Bu muhabbetimiz samimiyetimiz nereden geliyor? Beğenmediğim veya beğendiğim gibi bi yorum yapmadım okuduğunuzu anlayabilecek kabiliyete sahipseniz bunu anlarsınız zaten. Ben konu sahibi arkadaşın bu seriler neden ucuz diye sorduğu soruya cevap verdim.

Ayrıca kullanmadan yorumda yaparım eleştiride övgüde, izin mi alacağım hayırdır? Haddinizi bilin karşınızdaki insanlar kahve arkadaşınız değil. Bi yorumunuz varsa beni hedef almadan yapin traktörünüzü övüyormusanız övün. Yıllık 130 bin balya işinide birdaha düşünün atarken
13.000 yazacaktir 0 fazla atmis
 
5715 lerin ülkemize gelmesi maceralı oldu biraz , o yıllarda jd ile hattat ortak oldu , sonra ortaklık bozuldu , mahkemelik oldular vs , sonra jd kendi şirketini kurdu , süreç uzadı cok , o yıllardan hatırladığım 5715 ler Yeşilköy deki gümrükte çok uzun süre bekledi , hep gelip geçerken bakıyordum onlara ;)
 

Benzer Konular