john deere tepe taklak

148_1.jpg

132_1.jpg

Ynt: john deere tepe taklak

paylaşım için saol....ilk resimdeki biçerin şöförünü çok merak ettim....tanışmak isterim.....

xq288 link=topic=8034.msg84080#msg84080 date=1223758699' Alıntı:
paylaşım için saol....ilk resimdeki biçerin şöförünü çok merak ettim....tanışmak isterim.....
Haklısın ben de tanışmak isterim.Eline sağlık ağır abi güzel resimler.

o deilde traktör nasıl dewrlmş.....ama sağlam motor jd bşe olmamş...eğer dandik alman malı bi motor olsa kağt gibi olablrdi...

Traktör şoförü büyük ihtimalle uyumuş veya ona yakın bir dalgınlık hali. biçerdöver resminin sol tarafında ise ciddi meyilli bir yamaç var anlaşılan ve özellikle (ilgi çekici olması için) fotoğraf makinasının kadrajında değil...

vay be analar neler doğuruyo biçeri tepe taklak sürebilen adam bile varmış????:D

=>$@m£T<= link=topic=8034.msg88057#msg88057 date=1224872954' Alıntı:
dümdüz tarlada o biçeri devirmek neredeyse imkansız operatore helal olsu:D paylaşım için saol
ZANNEDİYORUM TARLA DÜMDÜZ DEĞİL, YOKSA BUNU BAŞARAMAZDI... YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ OLACAK BÜYÜK İHTİMALLE...

KoCa YöRüK link=topic=8034.msg84923#msg84923 date=1224001659' Alıntı:
o deilde traktör nasıl dewrlmş.....ama sağlam motor jd bşe olmamş...eğer dandik alman malı bi motor olsa kağt gibi olablrdi...
o devrilen john deere traktör almanyada üretiliyor...