JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Ynt: JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

sparhawk link=topic=799.msg101756#msg101756 date=1227905069' Alıntı:
Yanlış duymadıysam 2008 yılı cirosu 28 milyar doları geçmiş...
katılıyorum...

kardes benim 5715 480 donum yerde gidiş gelişlerde dahil 400 litreden biraz fazla yaktı 4 13 inç pullukla artık yakıtını siz hesaplayın

ramazan kardeşim anyamadım nedir sendeki bu jd düşmanlıgı herşey oortada bak herkes biliyoo jdyii ama bi sen kötülüyo sun anlayamadım pahalıysa pahalı parca para benden cıkıyor seni ilgilendirmez beni ilgilendirr yapma böyle ayıp oluyoo

new hollandı jd karşısında üstün tutuyorsunuz ama benim anmaladığımm new hollandın mazisi ne ki dün bir bu gün iki sağdan soldan parça toplamakla traktör yapılıyorsa buyurun new holland alın yoksa

ramazan kardeşim anyamadım nedir sendeki bu jd düşmanlıgı herşey oortada bak herkes biliyoo jdyii ama bi sen kötülüyo sun anlayamadım pahalıysa pahalı parca para benden cıkıyor seni ilgilendirmez beni ilgilendirr yapma böyle ayıp oluyoo
benim düşmanlığım yok neyse onu yazıyorum duyduklarım ve gördüklerim
sanki john deere tek bi fabrikadanmı çıkıyor onunda sonuçta toplanıyor parçaları tek parçamı
ayrıca dün bir bugün iki değil fiat grubu geçmişi var

özgür135 link=topic=799.msg106513#msg106513 date=1228813222' Alıntı:
new hollandı jd karşısında üstün tutuyorsunuz ama benim anmaladığımm new hollandın mazisi ne ki dün bir bu gün iki sağdan soldan parça toplamakla traktör yapılıyorsa buyurun new holland alın yoksa
özgür sen de bunu söyleyebiliyorsan hiç kimse newholland ı övmesin burada.97 mdl M 135 iniz var bunu herkes biliyor ve benim bildiğim bişey daha varki özgür 11 yaşındaki o traktör hala arıza vermedi bunu sende biliyorsun ve o traktör üzerindeki şanzuman (yarı oto.transmisyon) hala john deer ' in pek çok modelinde yok biliyorsun yedek parça fiyatlarını NEWHOLLAND ' ın sağlamlığını bizden dolayı 110-90 ve TM 120 yi de tanıdın hala NEWHOLLAND a ii demiyorsan sana söyleyecek çok fazla bişey yok.toplama makina dediğin newholland tümosanla erkunttan toplanmadı ki. FORD u ii bilirsin eksoz freni olan ilk ve tek traktör TW serisi bunu da bilmen gerekmezmi eleştiri yaparken özgür peki üretimine 1979 da başlanan FORDun 8030 serisini ve hala daha sizin traktörde ve newhollad ' ın şuanki T6000 T7000 serilerinde kullanılan ve bugüne kadar güven ve sağlamlığı onaylandığı için vazgeçilmeyen gücünü ve güvenirliğini ispatlamış olan yarı otm. ve tam otomatik transmisyon ' unu ve devamı olarak bu serinin günümüzde bile göreniniz mutlaka olmuştur FİAT G serisini yada FORD 70-70A serisini bugünkü TG yada T 8000 serisinin bi nevi atası olduğunu bunu biliyormuydun özgür, FİAT 80 serisinde ki bu seri 1979 üretim başlangıcı çift devir olduğunu PTO ' da peki, FİAT ' ın bilirsin 1984 yılında üretime başlanan 90 serisinde 110-90 dan sonraki üst modellerde (115,130,140,180) kullanılan kademeli şanzumanı powershift ' i de bilmen gerek CASE i ve onun 2000 yılında üretilen ilk CVT şanzumana sahip CVX serisini ve onun devamı olarak newholland TVT serisini ve günümüzdeki T7500 serisinide bilmen gerek peki hiç fiat 750 yada 780 kullandınmı özgür eğer yok diyorsan kaybın çok büyük bence, yıl 2008 özgür bu özellikler hala hiçbir yerlide yok ve hala pek çok yabancı markanın birçok modelinde de yok JOHN DEERE ' ye kötü demiyorum ama 6020 serisinin üzerindeki hidrolik pompası da HEMA marka ama bu onu kötü yapmaz bence ama eleştiri yaparken biraz da kulaktan duyma değilde daha bilinçli ve daha mantıklı eleştiri yaparsan buradaki pek çok kişide sağlıklı bilgiye ulaşabilr yanlış anlama ben biliyorum herşeyi demiyorum mutlaka ki benimde yanlışlarım vardır yukarıda yazdıklarım içinde düzeltirlerse bende doğru bilgiye ulaşırım...

isterseniz konuyu kapatmak için bir abi olarak uzlaştırıcı yorum yapabilirim...

tabiki abi, sıkıntı uzlaşmamak değil zevk meselesine döndü tartışma ama bazı şeyleri göz ardı etmemek gerek diye düşünüyorum

korku351 link=topic=799.msg99194#msg99194 date=1227352197' Alıntı:
1837 yılından günümüze kadar hiç bir firma evliliği yapmadan,tek başına,tüm dünya ' ya ürettiği ürünleri satan, sattığının arkasında duran, her zaman büyüme taahüdü veren, 2008 yılı ciro ' su 22 milyar dolar olan bir firmanın ürettiği bir traktörden bahsediyoruz.
gerçekten mükemmel. ancak mükemmelliği karşılaştırırken elmayı elma ile armut ' u armutla kıyaslayın.
sattığı malın arkasında duran ama servisi ve yedek parçası bulunamayan...

fıatagrı ve fordu neden nh ye sıkıştırıyorsunuz .jd servis ağı yok mu jd kullanıcılarından şikayet varsa söylesin o zaman

servis ve yedek parça olayını ben sadec bulundumuz şehir için söylüyorum özgür ben JD kullanıcısı değilim ama filtreler bile kyserideki bayi aracılığı ile geliyor bunu JD kullanıcıları söylüyor ve ford-fiat değilmi NH oluşturan firmalar.

tabi sen bi bytk nh cisin ondan durmadan jd yi kötülüyosun ben ilk defa senden duydum jd nin parcasını bayi getiriyor diye burda öyle bişey yok arıza kücükse geliyor tarlada yapıyor büyükse götürüyor dükkanında yapıyor servisi ama herhalde jd sizin orayaa servis koymamış

okan kardeş ben JDyi kötülemiyorum sadece bizim burada servis,satış ve yedek parçası yok diyorum neden anlamıyorsun ki

bytk link=topic=799.msg106753#msg106753 date=1228895452' Alıntı:
servis ve yedek parça olayını ben sadec bulundumuz şehir için söylüyorum özgür ben JD kullanıcısı değilim ama filtreler bile kyserideki bayi aracılığı ile geliyor bunu JD kullanıcıları söylüyor ve ford-fiat değilmi NH oluşturan firmalar.
abi haklısın sen benim düşüncelerim yanlış kusura bakmayın tekrar herkese iyi bayramlar

Şuayıp GÖÇMEN olarak kaman dan 2007 yılında 5625 aldım ve benle beraber köyümde 2 arkadaş 5725 aldı ve kaman ilçesinde 30 civarında traktör satıldı.hepsininde lastikleri bitti... berbat bir traktörmüş.iç döşemeleri komple kırıldı.500 saatte tekerlekleri bitti.ne servis nede bayi ilgilenmekte nede bölge bayisi ilgileniyor.kimse umursamıyor.dünya çapındaki bir traktörün bu kadar kötü olmasını aklım almıyor.mühim olan traktörü satmak değil onların hataları arızalarıyla yedek parçalarıyla ilgilenmek satmakla insanları kazıklamakla bir yere varılmıyor.birde traktörleri vites aralıklarında iş yaparken oldukça fazla fark var.buçuk konsaydı daha güzle olabilirdi.ilk işim traktörün borcunu bitirir bitirmez başka bir traktörle takas yapacağım sizler bizlerle ilgilenmezseniz bizleri enayi yerine koyarsanız sizin sattığınız malda böyle takasla gider.......

bak buna bende şaidim 5715 lerin ön lastiklerini burda da yedi o konuda haklısın