Ynt: John Deere Traktörünün artı ve eksi yönleri?
atilla link=topic=5050.msg78369#msg78369 date=1222270478' Alıntı:
ipsala tarafına toplu satış yapıldığını duymuştum....perma debriyaj sistemi sayesinde , özellikle çeltik işinde ,debriyaj sisteminin uzun ömürlü olacağını düşünüyorum...saygılar...
İpsala tarafında belirtmiş olduğun traktör modellerinin en düşüğü 2003 model olduğunu biliyorum...
Bizim köyde yaklaşık 180 tane John deere var 2030-2130-2040 Hp gücü 68-78hp ve John deere yi köye ilk sokan Dedem oldu....
Sebebine gelince bu bahsetmiş olduğum traktörlerde ne perma debriyaj ne TMS nede başka bir özellik bulunmakta. Tek özelliği var... Ağır şanzman ve o günün traktörlerine oranla takviye ve geri vites oranları aynı, tek vites hareketiyle (sadece takviye vites için) hem ileri hem geri aynı hızda gidiyo.
Bir ikincisi hafif çamurda hafif traktör herzaman için batmadan en verimli işi yapmakta...
Üçüncüsü ise PTO yağlı basıncı ile çalıştığı için maftsal bozma oranı düşük olmakta. Güçlü bir PTO kuyruk miline sahip 76 modeller için konuşuyorum yalnız dikkati buraya çekelim.
Son olarak da Sağlamlık..... Dedemin tabiri ''7,65 ile ben bu traktöre sıksam mermi deler geçer''' şimdi Ford kullanan adamın bunu söylemesi çok doğal... Ford ' da bir gövde var döküm kalınlıgı yaklaşık 20mm JD de ise 13mm civarı... Ama her ikisi de alman teknolojisi...185 yüksekliğinde demir teker takılı JD nin ben arka tekerlerinin kaybolduğunu ve çıkarmak için bir Çınar ağaçının kollarını altına attıktan sonra kendi başına çıktığını bilirim.......
Diyolar yaa meksika malı hint malı.... Bunlara inanmayın arkadaşlar.Sizin bindiğiniz hangi araba yurtdışından ithal geliyo... Hepsi türkiyede birleşiyo. Tofaş da türk malıydı. Türk-fiat da türk malıydı. Peki türkiye bu traktör yada arabaların hangisinin motorunu, şanzmanını kendisi yaptı?
Hiçbirini... MAliyeti düşürmek amacıyla parçalar geldi türkiye de istihdam yaratalım dediler parça birleştirdiler.... Bu olay böyledir. Parça aynıdır motajı yapan Ben yaptım der....