john dere massey yakıt karşılaştırması

selamünaleykum arkadaşlar john dere traktörleri methedilmelerine ramen yakıt tüketimleri hakkında henüz bir bilkiye vakıf değilim massey fergusson 265 s bir traktörüm var menmun üzeri menmunum gerek yakıt gerek performans gerek parça servis ağı bakımından aksarayda4X4 diyebilirim fakat dedimya methedilmesi yönünden JOHN DEERE 5403 2 WD lere kafayı takmış bulunmaktayım aynı ekipmanla işimi yapabiliyorum yakıtı performansı servisi konusunda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Ynt: john dere massey yakıt karşılaştırması

ben olsam 265 ı verıp 5403 almam . sahsı fıkrım . yenı 5e serısı desen belkı ama eskı jd ler borca gırdıgıne degmez

tek bilidğim eski jd lerin çekişisin çok güzel olduğu ve oluk gibi mozot içmesi arkadaiında dediği gibi değiştireceksen yeni jd lerle değiştir

ikiside çok yakar çok da çeker az yaksın dersen NH al ben hem JD Hem Mf Hemde NH kullanan biri olarak soyluyorum JDler nhlerden çok yakıyo mfler nhlerden çok yakıyo, oyle yanı :)