Yok abi daha çok kafama yatan marka olursa onu alacağımPulluk markasi esener de gerisi muamma[emoji2]
Anca çekiyor yaPulluk kulakları 16 inçten az olmasın bence birde o kazayağıda motora göre küçük.![]()
Ünlünün otamatik donerlisi yokmuş abi bizim bura taş kaya malumMarka Olarak Ünlü Derim Ben Yusuf Bizde Alper Var Pek menmun Değiliz.Imkan Varsa Ünlü Dönerli Ali derim...
Başka markalara bakın derim o zaman Alplerin var donerlisi ama dediğim gibi traktörü yoruyor Alpler..Ünlünün otamatik donerlisi yokmuş abi bizim bura taş kaya malum
Başka markalara bakın derim o zaman Alplerin var donerlisi ama dediğim gibi traktörü yoruyor Alpler..
o traktörü alpler le yoramazsın...
Avrupada kverneland ın 200*200 on milim kalınlıkta 20numara kanat pulluğunu takıyorlar yinede banamısın demiyor..ağırlık olarak Alplerinde 2 katı fazla ağırlık yapısı var..
pulluk alırken bu traktörde pulluğun ağırlığına değil sağlamlığına bakcan..
Yukarda Arkadaşda Açıklamış Alplerin Sorunu Ağırlık Değil Toprağı Tutuyor Traktörü O Yüzden Yoruyor.Bizim Yan Köylü Birinde Hem Alpler Hemde Otomatik Ünlü Var Ünlü Otomatik Olduğu İçin Daha Ağır olmasına Rağmen Traktörün Ünlüyle Daha Rahat Gittiğini Söylüyor. ..o traktörü alpler le yoramazsın...
Avrupada kverneland ın 200*200 on milim kalınlıkta 20numara kanat pulluğunu takıyorlar yinede banamısın demiyor..ağırlık olarak Alplerinde 2 katı fazla ağırlık yapısı var..
pulluk alırken bu traktörde pulluğun ağırlığına değil sağlamlığına bakcan..
Kesinlikle Haklısınız....Hocam alplerin problemi ağırlık değil ki toprağı çevirmekten öte toprağı çevirmek yerine battığı toprağı sürükleyerek çevirmesi
5/16 Ünlü
5/16 Esener
5/16 Alpler
Aynı gün içerisinde 3'ü İle Sap Toplanmamış tarlada motoru yoran alpler sapı yığdıran alpler, diğeceğim o ki alpler toprak çevirme konusunda başarısız bence, burda alpleri yerip diğerlerini övdüğümden değil ama kendiminde Alpleri olmasına rağmen ısınamadım ben alplere bu konuda.
Hakkını vererek sürecek tabiki daha önce alpler suan da esener kullanıyoruz tabiki sağlamlık önemli çünkü çok taşlı bizim tarlalar. Bu arada yakıtta önemliDaha önceden hangi marka pulluk kullandınız?
pulluktan beklentiniz ne yani çizip gitsin mi topragı alt üst mü yapsın? Nadasta az mı yakmak istiyosun?
bizim köyde 6330 var birinde 2 pulluğu var traktörünetaşsız yerlere kuhn 4 lü kullanıyo taşlı yerlere turan cengiz kullanıyo kuhn un nadas ettiği yer bi başka oluyo tabiki toprağı tam alt üst yapıyo cengiz in yaptığı yer kuhn un yanında tırt
Kuhn a yakın alpler, alpler 6130 u yormaz kuhn da aynı şekilde yormaz diye tahmin ediyorum.
avrupa pulluk hertürlü iyi ama çok paramesela 1 tane kuhn alıyosan 2 tane alpler fiyatı.
biz alplerde turan cengizde kullanıyoruz, alpler hertürlü iyi cengizden.
ünlü benim hoşuma gitmiyo kullanmadımda hiç, ünlüyü bilemicem.
bence alpler![]()
Başka markalara bakın derim o zaman Alplerin var donerlisi ama dediğim gibi traktörü yoruyor Alpler..