Joystick hidrolik sistem

Arkadaşlar yeni bi sistem üzerinde çalışıyoruz. Bu sistem ile john deere E serilerinde mekanik arka hidrolik kolları elektronik kumanda ile kontrol edilebilecek. Koltukta bulunan kolçağın üzerine monte ettiğimiz ufak bir Joystick konforu artıacak. Ne dersiniz?

5083 ve 5093 lerde düğme sistemi yok. Diğer küçük serilerde de kabin içerisinden kolla indirip kaldırılıyor. Bu sistemde M serilerindeki gibi elektronik olacak. Koltuğun yanındaki kolçak üzerinde Joystick yardımıyla.

Damper çıkışlarını elektroniğe ve joistike çevirecek setler var yurt dışında videolik kollarını da elektronik kontrole çevirecek sistemler var hassasiyet indirme hızını dahi elektirikliye ceviriyor bu sistemler ama ..yurt dışında..

Joystick sistemi çok güzel bi sistem olur.eğer tam anlamıyla kontrol kumanda edebilen bir sistem olursa.el gazıda joystikte olsa çok performanslı suruş imkanı sağlar.itirence gaz verip çekince dusurecek gibi.hidrolik kolları hassas ve e-lift kaldırma şekilleri olsa bile kâfi.bolgemizde yapabilecek ustası olsa jx100 e de dusunurdum

c15f21e266f3acd055f86fb6be1024a2.jpg

Evet uygulana bilir önemli olan motoru kumanda şekli ve mekanik montajı bu motor bu iş için yeterli

videodaki sistemde bir lift vardı ileri geri itme hareketi uyguluyor, senin sistemde bir motor var ben bu kısmı anlamadım, açıklaya bilirmisin?