Müşür bozulmuştur.beyin varsa traktörde beyinde problem olabilir.ışık yanıyor ama traktör çalışmıyorsa müşür kontaktan çalışmasını engeller kabloları söksende çalışmaz müşürün önündeki kabloların direk bağlanması gerekiyor başıma geldi ben çözdüm.ama tavsiyem elektrikçiye götür . bilmedimi insanı bunaltıyor.para sıkışmış gibi .selamlar.Arkadaşlar herkese iyi günler
75c ayçiçek tarlasında gezerken kuyruk mili calisiyor ışığı yandı ve sönmüyor bu sefer traktor çalışmıyor.
Çekerek çalıştırdığında calisiyor
Kuyruk mili tüm hareketlerini normal komutlarini uyguluyor.yag seviyesi de normal .
Sizce neden olabilir?
Soldaki basınç müşürü olması lazım fişleri birbirine değdir ışık sönecekmi söner ve yürürse müşür arızalı abi.Fişteki 4 ucu birbirine temas ettirdim ayrı ayrı da denedim.
Bu soket kablo üzerinde diğer depo tarafında alt hidrolik boru geçişinin üzerinde bir adet muşur bulunuyor bu kablo aynı zamanda o musurede bağlı
Zaten arıza olduğunda alt kisimda ki musur ucunda iki adet kablo yerinden çıkmıştı.
Kabloları yerine taktım.ama değişen bişey olmadı.
Acaba musur demi bir arıza oldu.
Sikorta atmıştir benim 65c aynı sorin oldu servis kabloları birbirine bağladedi denedim olmadı sonra sikortaya baktım atmış değiştordim sorun kayboldu kontrol etmeni tavsiye ederimDenedim sönmüyor
[emoji17]
Aynen abi bizim serviste elektrikçi de yok oradan birini çağırıyor onunda işi kalabalıksa iş uzuyor.Yaşar allah razı olsun.
Inanki servise gitsem bu iş 500 liraları buldururlardi .
Sanayiye gittinmi yandın an ne yandın.
Çamurluk uetundeki kabinde sadace klima teyp silgi varSayın snow arkadaşım
Bahsettiğin sigorta tam olarak nerde
Sol çamurundaki sigorta grubunda mi
Yoksa sa kabin direğinde mi?
Tam olarak nerde ve hangi sigorta bu konuda bana yardımcı olabilirmisin?
Veya kullanım el kitabında sigorta şeması üzerinden tam olarak yerini gösterebilir misin?