Ynt: JX75C
GENCUS link=topic=77072.msg912881#msg912881 date=1408552592' Alıntı:
jxc serısı yurtdısına ihrac malıydı daha onceden bu yuzden cer konulmuyordu bızzet servısıne sordumdada cer dişlisinin olmadını söyledı ztn herkes soruna cevap vermıs herkes aynısını soyluyor aynı sanzuman deyıl dıye bunu kendınde soyluyosun farkettıysen
arkadaş konu açmış ama yapılan yorumları ayırıyor begedim begenmedim diye 2 ye ayırmış
valla bu mantıkla bu arkadaşın konu açmasına da gerek yok bizde konuyu begenmedik
KOCAMAN C HARFİ VAR (JXC)
birdefa casenin sitesine girip inceleseydi bu C(COMPACT-KOMPAKT) harfi neyi ifade ediyor anlamı ne onu ögrenirdi ve bu traktör satın alan kişiye neler vaad ediyor anlardı
sonra fiyat listesini açıp baksaydı ORDA KOCAMAN SRG(sürüngen vites) YAZISINI GÖRÜRDÜ sürüngen vites nedemek merak edip bir araştırırdı
hadi bunuda geçtim JXC nin teknik özellikler sayfasını açıp ordaki resmi büyütse orda yazan SÜRÜNGEN VİTES SEÇENEGİ 12 İLERİ 12 GERİ VİTES yazısını görürdü
KISACA
ya bu yazdıgım şeylere bakmamış
yada bakmış ve bunları biliyor ama kedi aslan dogururmu diye ugraşıyor ve buraya yorum yazanlarla kafa buluyor
birşey bildigin halde sormak nedir yada birşeyi bilmiyorsan ve soruyorsan verilen cevapları begenmek begenmemek nedemektir
harbiden çok yanlış bir mantıkla hareket ediyor konuyu açan kişi
burda insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor ve seni kaile alıyor ki konuya msj yazıyor
sen burda çıkmışsın gereksiz yorum konu dışı yorum ben onu biliyorum vs vs vs gibi şeyler söylüyorsun
forumda birsürü jxc ile alakalı konu var senin burda bu konuyu açmanda forum kurallarına göre konu kirligi oldugu için ve buna benzer konulardan daha öncede açıldıgı için kilitlenmesi lazım aslında
nasılsa birsürü var buan benzer konu