kablo isinmasi acil yardim

kabine giden elektrik kablolari calisma lambalarini yakinca isiniyor kacakni var acaba yardimlarinizi bekliyorum

Ynt: kablo isinmasi acil yardim

sertackrbck link=topic=75780.msg894606#msg894606 date=1401279654' Alıntı:
kabine giden elektrik kablolari calisma lambalarini yakinca isiniyor kacakni var acaba yardimlarinizi bekliyorum
yük fazla geliyordur.daha güçlü kablo çek veya arkaya giden tesisatı ayır.yani çalışma lambaları bi hattan sinyal,fren lambaları başka hattan gelsin ;)

ayri zaten gokhan abi sinyallere ayri kablo cektim isinmada onceden yoktu dun gece 12:30 da balya almaya gittim o zmn basladi

Kacakdan kastın kısa devre olabilir kısa devre yapsa ya sigorta attırır yada kabloyu yakar direk ısınıyorsa kablo ınce gelıyordur...

daha once kabine giden ana kabloya sigorta baglamistim ve elektirigi direk kontagin arkasindan aldim.kablo yetmedi bende evdeki kablolardan kullandim 1.5 mm likti sanirim kablo ince gelmis.ondan isiniyormus.simdi sorun kalmadi.