Kaç tane traktörünüz var?

Kaç tane traktörünüz var?

• Kullanılan toplam oy
    55
Birsey demedigin belli , vallahi baya idare ediyorum . Kendime yetecek kadar da yer isliyorum . Asli sen kac donum yer isliyorsun su morcivert fendt in resmini atarmisin ? KARDEŞ.

Aynı arkadasın benzer bi ithamıda bana olmuştu. Sanırım niyet ve karşıdakine inanç olarak bi takım takıntıları var, fazla üzerinde durmanızı gerektirecek bi konu değil. İyi forumlar :)

Neyse dicek cok sey var da ben klavyede atip savuranlardan degilim . Merak eden olursa buyursun misafirim olsun .

Ama iste kisi kendinden bilir isi diyorum . Kisi nasilsa karsisindakinide oyle sanar mis . O yuzden beni ufurukcu olarak gormenizi normal karsiliyorum .
Fendt yok tümosan var 8095 birde 6056 700 dönüm işliyorum kardeş

Neyse dicek cok sey var da ben klavyede atip savuranlardan degilim . Merak eden olursa buyursun misafirim olsun .

Ama iste kisi kendinden bilir isi diyorum . Kisi nasilsa karsisindakinide oyle sanar mis . O yuzden beni ufurukcu olarak gormenizi normal karsiliyorum .
2014 te new holland 5050 ve 5070 vardı 2011 ve 2013 model gecem sene sattım tarla aldım 92 dönüm tek parsel o yüzden satmak zorunda kaldım. Bu sene aldım tümosan la fiat 6056

6924da3829641e34ad58ed0039d82bdb.jpg

Kardes sende karar ver 160 donum mu? 700 donum mu???

Senin kafa karisik , eski massey 35x gibi vites karistirmissin sen ... [emoji23][emoji23]

6924da3829641e34ad58ed0039d82bdb.jpg

Kardes sende karar ver 160 donum mu? 700 donum mu???

Senin kafa karisik , eski massey 35x gibi vites karistirmissin sen ... [emoji23][emoji23]
Onlar dedemin yerleri idi bıraktık bu sene verimsiz di kum yerler . 690 dönüm babamın kayınpederin yerleri ekiyorum suan 2 senedir 30 km uzak ta dede köyünden yerlerim benim steyer de dedemin di konuşmuyorum dede halalarla bıraktım yerleri ni steyr de sattılar

Çatalca da 18 dönüm arsam vardı bu sene sattım inşallah toplulastormadan önce yer toplamaya çalışıyorum 200 dönüm daha bulsam iyi olucak

Çatalca da 18 dönüm arsam vardı bu sene sattım inşallah toplulastormadan önce yer toplamaya çalışıyorum 200 dönüm daha bulsam iyi olucak

Bence sat tumosanlari . Ne de olsa ektigin yerin donumu belli degil ya .
Zaten shutle li ((power shutle) shteyr senin isini fazlasiyla gorur. Civata degistirdin mi acip buraya askim ben soyle yaptim , koyarsin.
1

Ben steyr 8073 yandan vites uyguladim usta bile hayran kaldı senin gibi hoppa arkadaşlarim da ozendi ama ustaya yaptırdı fiat 70 56 ya uyguladilar