KADIN DEUTZ LA DÜNYAYI GEZİYOR MUTLAKA İZLEYİN..

THE UP Episode 1
kadın deutz 6806 ile dünyayı geziyor arkadaşlar manon ossevort dye bi kadın videonun hepsine bakın..40.saniyeden sonra başlıyor.. :8 uyrra*-*-

Ynt: KADIN DEUTZ LA DÜNYAYI GEZİYOR MUTLAKA İZLEYİN..

başına bişey gelmez inşAllah :D
kabinli bi model tercih etseydi şahsı için daha iyi olurdu diye düşünüyorum ok-*-s

bartu link=topic=39025.msg337219#msg337219 date=1297112884' Alıntı:
bizim buralarada gelirmi acaba?
gelmez aga burya gelirse elindeki motordan olur.. :D
aribas link=topic=39025.msg337233#msg337233 date=1297113747' Alıntı:
başına bişey gelmez inşAllah :D
kabinli bi model tercih etseydi şahsı için daha iyi olurdu diye düşünüyorum ok-*-s
karı havadarca gezmek iştemiş abi ondan.. )))

1006 link=topic=39025.msg337441#msg337441 date=1297165371' Alıntı:
gelmez aga burya gelirse elindeki motordan olur.. :Dkarı havadarca gezmek iştemiş abi ondan.. )))
cokta yardim severmis onune geleni cekiyor yolda.

bartu link=topic=39025.msg337444#msg337444 date=1297165617' Alıntı:
cokta yardim severmis onune geleni cekiyor yolda.
evet aga yardım ediyo kalanlara filan..bide o motorla piramitlere bile gitmiş karı yaw ..çölde filan takılıyo.. :D ;D

Türkiyeye gelse otostop çekeler hiç gülecem yoktu zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s otostopu anlayan anladı :D

Gelsin arkadaşlar ülkemiz yabanların ülkesi değilya 3-5 kendini bilmez var diye böyle düşünmeyelim

paylaşım için teşekkürler mazotu çok galiba

bana kalısa buralara uğramasa iyi olur.dünyayı dolaşmaya kalkan bir italyan gelin vardı,türkiyede başına ne geldiğini hatırladınız değilmi.

D100 karayolunu kullanıp istanbuldan Ardahana giderken ne de olsa Çorumdan geçer bu .......................Geçende bi Alman vardı Ilgazda karşılaştık adam Türkiyeyi gezmiş Daumu Mesut Özili bilmiyodu ....