Kaldiramazsak Çekeriz-Hidromek 102b

bazıları on çatalca kaldırınca arkayi yerden kesecek kadardı.. çektik oldu bitti..

20160906_174316.jpg

20160906_174308.jpg

bu şekilde koca zincir eridi koptu..:)

öyle böyle hallettik.. ön lastiklerin hiç bu kadar ezildiğini görmemiştim.. bazıları 3 tondan ağır parçalar vardı..

yıkması 1 saat taşıması 2 saat sürdü..

Hidromek için son nokta bu artık..

Ufuk konu dışında bir sorum olacak. Sizin orada " Dünyanın en tehlikeli yolu BOYBURT YOLU" konusunda bir kaç video izledim. Aklıma sen geldin..:)
Sen hiç bu yolu geçtin mi? Arabayı bilmem ama senin Zetor o yolu hiç tınlamaz sanırım. Bu yol gerçekten tehlikeli mi? Garip bir şekilde beni kendine çekiyor bir gün mutlaka o yolu geçeceğim İnşallah..:)

Resimler ve ekler

• ,3tqx4V9hIESd9VEEnDcU0g.jpg
    ,3tqx4V9hIESd9VEEnDcU0g.jpg
    94.5 KB · Görüntüleme: 109
abi o yolun bi benzerine zetorla arkasında romorkla ise gittim geçen sene..

temmuz yada ağustostu ama ramazan oruç.. çoğu inanmayacak ama 3 bin kusur rakimlarda zirvelerde bildigin kar vardı..

virajları-donusleri sıfıra yakın dondugun halde romorkun teker yoldan dönmüyor..

bazı yerlerde karşılıklı yol veriliyor..

iş için değil gezmeye gitmek lazım oralara yani:)

son bi not yola kuşbakışı uzaktan baktimi çok ürkütücü ama yoldan geçerken normal geliyor insana:)

beklerim abi..

birkaç kere niva ve sonrasında tata pikapla gezdik o yollarda..

yazın binek araç dahil her araba geçiyor..

kışın HIC bişey gecemiyor:)

senede sadece birkaç ay açık o yollar..

3 bin kusur metrede krater golleri ve balık var.. çok değişik bi coğrafya..

uzungöl e ve onlarca yaylaya bağlanan yollar..

abi o yolun bi benzerine zetorla arkasında romorkla ise gittim geçen sene..

temmuz yada ağustostu ama ramazan oruç.. çoğu inanmayacak ama 3 bin kusur rakimlarda zirvelerde bildigin kar vardı..

virajları-donusleri sıfıra yakın dondugun halde romorkun teker yoldan dönmüyor..

bazı yerlerde karşılıklı yol veriliyor..

iş için değil gezmeye gitmek lazım oralara yani:)

son bi not yola kuşbakışı uzaktan baktimi çok ürkütücü ama yoldan geçerken normal geliyor insana:)

beklerim abi..

Demek ki arkada römork olmadan traktörle rahat rahat geçilir o geçit. Depoyu doldurduk mu tamam. Bakalım Ya nasip, gelmeyi çok istiyorum Allah izin verirse.:)

kuş uçuşu Uzungol trabzona değil bize daha yakın.. 70 km ama nivayla geze geze 2 saat sürmüştü..

motorla da 3-4 saat surer:)

istemediğin kadar yayla cayır manzaralı.. yer yer bulutların içinden geçiyor yol.. sis değil bulut:)

kuş uçuşu Uzungol trabzona değil bize daha yakın.. 70 km ama nivayla geze geze 2 saat sürmüştü..

motorla da 3-4 saat surer:)

istemediğin kadar yayla cayır manzaralı.. yer yer bulutların içinden geçiyor yol.. sis değil bulut:)

Uzungöl size daha mı yakın? Bak şimdi daha heyecanlandım. Bizim buralarda bir söz vardır;

"Dur şimdi eşşeen ahlına garpız gabını düşürme gari"
..;)

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt