PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
KAR KIŞ.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1311887" data-attributes="member: 76199"><p>Kolay gelsin.</p><p>Ördek ve kaz kışın yağlanır, lezzeti oradan gelir.Tüyünü değiştirmesi gerekir.</p><p>Geçmiş yıllarda Pekin ördeği baktık, yumurtaları çift sarılı olur.</p><p>Hindi ve bıldırcında yetiştirmiştim, şimdilerde bıraktık.</p><p>Etlik kümesten tavuğa özel bakım yaparız.</p><p>Mısır,buğday,arpa, ayçiçeği küspesi kırması ile 1 ay kadar yemlenirse lezzeti gelir, ot gibi tatsız et kokusu kaybolur, baharat atılmış gibi eti kokar.</p><p>Tavuk eti akşamdan sabaha süte bastırılır, kekik v.s. ile terbiye edilirse güzel sotesi olur.</p><p>Kaz eti yahnisi 7 saatte sindirilir, yanına genelde lavaş ekmek tercih edilir.</p><p>Tansiyon hastaları yumurta sarısından sonra kaz etine aşırı duyarlıdır, yemeleri tavsiye edilmez.</p><p>Uzun süreli sindirimi olan gıdalar midede kan basıncının fazla artmasına sebep olur.</p><p>Kan mide bölgesinde toplanır, beyine daha az kan gider, kalp fazla çalışır ve inme, felç olaylarına sebebiyet verebilir.</p><p>Binaenaleyh, tadımlık yemekte fayda var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1311887, member: 76199"] Kolay gelsin. Ördek ve kaz kışın yağlanır, lezzeti oradan gelir.Tüyünü değiştirmesi gerekir. Geçmiş yıllarda Pekin ördeği baktık, yumurtaları çift sarılı olur. Hindi ve bıldırcında yetiştirmiştim, şimdilerde bıraktık. Etlik kümesten tavuğa özel bakım yaparız. Mısır,buğday,arpa, ayçiçeği küspesi kırması ile 1 ay kadar yemlenirse lezzeti gelir, ot gibi tatsız et kokusu kaybolur, baharat atılmış gibi eti kokar. Tavuk eti akşamdan sabaha süte bastırılır, kekik v.s. ile terbiye edilirse güzel sotesi olur. Kaz eti yahnisi 7 saatte sindirilir, yanına genelde lavaş ekmek tercih edilir. Tansiyon hastaları yumurta sarısından sonra kaz etine aşırı duyarlıdır, yemeleri tavsiye edilmez. Uzun süreli sindirimi olan gıdalar midede kan basıncının fazla artmasına sebep olur. Kan mide bölgesinde toplanır, beyine daha az kan gider, kalp fazla çalışır ve inme, felç olaylarına sebebiyet verebilir. Binaenaleyh, tadımlık yemekte fayda var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
KAR KIŞ.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt