Bunlarda karışık fotolar 
Benim 75 c nin de sa tarafta büyük case yazıları açılmaya başladı.servise söyledim yapıştırılır dedi.
Genel olarak memnunuz. Kaporta aksamı çabuk solacak gibi yazılar kalktı yapıştırdım,bide frenler zayıf sanki
Güzel paylaşım Yaşar abi.
Güzel bir ve farklı bir paylaşım olmuş.
Dayımda da 75c var onunda boya solma derdi var artı yazıları filan düştü çıktı onlarda ağırlık azlığından şikayetçi.
Geçen yıkarken baktım kaput aksamındaki fitiller şimdiden yıpranmaya başlamış. Camın önündeki fitil yan kaputa sürterek yırtılmış,boyalar kılcal çizilmeye başlamış benim ağır ekipman yok seri ve tasarruf olsun diye heryerinden kırpıyorlar. Geçen Kayseri ana bayisi gelmişti arka tarafta hidrolik kaldırma kolu yok dedimde o kolay diyor hediye et dedim o zaman ses çıkmadı.
Güneş altında ve soğukta dışarda bekliyorsa ondan da olur.
İyi demişiniz ama ses çıkmamış.
Arkadaşlar çeker otomatik olması İÇİN 1500 2000 çok değilmi?otomatik olsa ne olcak olmasa bence çok önemi yok arka kumanda kolu,ek takviye hidrolik silindir,ön ağırlık,ve mekanik buçuk bu traktör de önümüzdeki yıllarda donanıma eklenmelidir.
Ben arka kumanda kolu taktım fotoları paylaşmıştım. Ek takviye silindir de ay sonu na inşallah gelicek ve montajını yaparım.ve tabiki paylaşıcam