KARIŞIK MF

: KARIŞIK MF

bu seferlik bu kadar becerebildim ama evamı gelicek ok*0*- ok*0*-
birde en çok 5460sa dikkatimi çekti çok farklı kabini falan dimi

capay link=topic=469.msg2728#msg2728 date=1198965772' Alıntı:
Evet ya ne kadar değişik.Güzel resimler eline sağlık

Kabin gerçekten ilginç bi tasarıma sahip, uzay gemisi gibi. İlk resimde MF ' yide resim çekersen sanırım kaydırmışlar biraz, ön tekere bakarsanız hafif yamuk duruyor. :) Emeklerine sağlık, güzel resimler...

Süper paylaşım...Ama MF napmış öle o kabini...Böle bişi üretmeye neden gerek duymuşlar onuda anlamadım...O kabinin içi doğru düzgün gölge bile olmaz ...

: : KARIŞIK MF

ÖZzGÜR link=topic=469.msg2742#msg2742 date=1198967981' Alıntı:
Süper paylaşım...Ama MF napmış öle o kabini...Böle bişi üretmeye neden gerek duymuşlar onuda anlamadım...O kabinin içi doğru düzgün gölge bile olmaz ...

Sadece yapmurdan korunmak için heralde, güneşten değil... :)

BENCE COKK TIPSIZZ BI KABIN ADAM BUNU TASARLARKEN NE DUSUNMUXSS NEYI AMACLYARAK YAPMISS ACABA O KADAR TIPSIZZKI NESEE YAWW ONU BIRAKK LAMBA TAKMAMIS BUNUN ICI BILE NE KADAR DARDIR TIPE BAAKK muhaa*-*-

Ynt: KARIŞIK MF

ÇağRı link=topic=469.msg2728#msg2728 date=1198965772' Alıntı:
gerçekten çok değişik bir tasarımı var...panzer gibi duruyor...

yok hortlatmadm yaw cok ilginc bi kabin sanki 3genmi desem 4genmi anlamadm biri bi acıklama yapsn lütfen doganım:-D

Çadır gibi.Camdan olmasa insan çadır sanacak.Bir arkadaşım bmv x5 için mühendisler arabanın ön tarafında bütün hayal güçlerini kullanmışlarda arkaya gelince içlerinde birşey kalmamış derdi,buda öyle olmuş.Heryer süper kabine gelince beyne kan gitmemiş bence. :)